středa 14. března 2018

Elektrická trouba mora návod

Tato pečící trouba byla vyrobena pro pou˜ití v domácnosti. Pro balení výrobků pou˜íváme takové materiály, které se mohou bez nebezpečí pro okolí znovu předělat (recyklovat), deponovat nebo znehodnotit. Uživatelský návod Trouba MORA VT17.


Rodina s dětmi ocení chlazení skla. V OKAY ji koupíte výhodně. Vsaďte na osvědčenou klasiku a pořiďte si do své domácnosti vestavnou troubu, která vám nabídne mnoho užitečných programů.


Nemusíte se spokojit pouze s obyčejným pečením. Nemůžete najít návod k obsluze pro Váš nový Mora? PDF návod ke stažení Trouba MORA VT17. A není nad klasiku s českou značkou Mora. Svým elegantním vzhledem zapadne.


Tato multifunkční trouba je vybavena programy pečení a výsuvnými teleskopickými rošty, které usnadňují manipulaci s připravovaným pokrmem. Buď si pořídíte nezávislý spotřebič s vlastním ovládáním, nebo troubu připravenou k propojení s varnou deskou se společným ovládacím panelem. Nerezová vestavná multifunkční trouba VT 5BX s praktickými zamačkávacími knoflíky, kdy vysunutím knoflíků jednoduše nastavíte požadovaný program pečení a teplotu nebo je můžete plně zasunout pro dokonalé vyčištění předního panelu.


Výkonná multifunkční trouba s energetickou. Vestavné trouby se vyrábí ve dvou variantách. Díky digitálním programovatelným. Při běžném pečení spotřebuje cca kWh na cyklus, při horkovzdušném kWh na.


Velký přehledný dispej s dotykovou obrazovkou vám zajistí jednoduché ovládání a nastavení trouby. Horkovzdušné pečení umožňuje péct ve více vrstvách najednou i různých druhů pokrmů, kdy při pečení nedochází k vzájemnému ovlivnění odlišných chutí a vůní. Regulace teploty v troubě nabízí možnost nastavení do max.


C s možností programování doby pečení. Nabízí funkcí jako jsou horní a dolní ohřev, horkovzdušný ohřev s. Návod na vyrobení vlastní ústenky. Budemi fungovat sklokeramická deska a trouba na 1fázový jistič 25A?


Může se zapojit varná deska a elektrická trouba každá do samostatné zásuvky? Kde bych sehnal vykres pro pripojeni sklokeramicke desky na 400V? Jak připojit elektrický sporák cca 9kW v paneláku? MORA VT 5AX - elektrická vestavěná trouba , funkcí trouby, trojité sklo dvířek, Energetická třída A. Mora VT 5BX (Pečící trouby). Plynulé nastavení teploty pracuje v rozsahu mezi až 2°C.


Skvěle vypadá, snadno se ovládá a přinese vám rychlé výsledky, na kterých si pochutnáte vy i celá rodina. Sety domácích spotřebičů značky MORA. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Na přehledném digitálním panelu s dotykovým ovládáním a dvěma mechanickými knoflíky si jednoduše nastavíte požadované parametry. Je totiž vytvorená v netypickom, no veľmi slušivom a modernom bielom dizajne, ktorý celú miestnosť zaručene rozžiari.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky