čtvrtek 15. března 2018

Eta 3151 90000

Free Shipping Available. Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Sendvičovače a toustovače ETA vaše tousty rovnoměrně propečou – náplň se prohřeje a bude se příjemně roztékat, zatímco chléb zezlátne a bude neodolatelně křupat. Díky nepřilnavé vrstvě se navíc nikde nic nepřipeče, a tak odpadá nepopulární a namáhavé čištění. Due to the design with interchangeable plates it can be used as a sandwich maker, waffle iron or grill.


Přijde vho pokud máte rádi rychlé a chutné svačinky, nebo když vás přepadne nečekaná chuť na sladké.

Veškeré informace o produktu. See all the product information. Ratings and reviews of ETA Sorento. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 3. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den.


Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov. Chytré riešenia Sledujeme trendy u nás aj vo svete a ponúkame inovatívne riešenia, vďaka ktorým naše produkty dobre fungujú v každej domácnosti. Místo ve vaší kuchyni ušetří šikovně vymyšlený prostor pro uložení přívodní šňůry.

Připravíte si tak sladké vafle, chutnou svačinku i šťavnaté maso s jedním přístrojem. Díky antiadhézním destičkám se příprava jídla obejde bez připékání a připalování. Eta klade důraz zejména na třech aspektech: KVALITA - Eta jako jediná firma v ČR má vlastní profesionální zkušebnu, ve které zajišťuje vysoký standard výrobků i servisu. Vďaka kombinácii sendvič, vafle, gril máte širokú paletu výberu sladkého aj slaného rýchleho občerstvenia vo vlastnej réžii. Variť s týmto prístrojom je skutočne jednoduché.


K dispozícii máte formy na všetky tri spôsoby. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Všetky informácie o produkte. Díky kombinaci desek pro sendviče, vafle a gril máte širokou paletu výběru sladkého i slaného rychlého občerstvení ve vlastní režii.


Pracovat s tímto přístrojem je skutečně jednoduché. Hriankovač ETA Ela so siedmymi stupňami ohrevu vám potom pripraví hrianky presne podľa vášho gusta. Vďaka príkonu 9W to navyše zvládne skôr, ako sa stihnete prezliecť z pyžama. Nudná klasika v podobe „chleba s niečím“ získa s praktickými pomocníkmi ETA úplne nový šmrnc.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Praktický elektrický sendvičovač má bohatou výbavu, která se skládá ze čtyř výměnných desek. Umožňuje tak výrobu trojúhelníkových sendvičů, sendvičů ve tvaru lastury a vaflí. Zároveň má další výměnnou desku, která dává prostor k pohodlnému grilování, například.


Navyše vďaka svetelnej signalizácii vidíte, kedy je prístroj pripravený.

Sendvičovač s príkonom 900W je vybavený svetelnou signalizáciou prevádzky. Očarí vás nielen svojimi vlastnosťami, ale aj svojim elegantným moderným vzhľadom. Pokud vás chléb s máslem příliš neoslovuje, zkuste být trochu rozmanitější. ETA Sorento sendvič trojúhelník - sendvič lastura - vafle - gril se hodí, pokud máte rádi rychlé a chutné svačinky nebo když přijde chuť na sladké. Příprava s tímto pomocníkem je opravdu jednoduchá.


Trojúhelníkové a čtvercové plotýnky připraví sendviče, plotýnky na vafle vykouzlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky