pátek 30. března 2018

Kráječ na chleba elektrický

Je poháněn elektromotorem s příkonem 2W, což je velice slušný příkon – má dostatek síly na jakoukoliv surovinu, kterou budete chtít nakrájet, a to včetně masa vyndaného. Když používáte elektrický kráječ jen na krájení chleba , nemusíte ho nějak zvlášť mýt a zcela postačí, když ho zbavíte drobků. V případě krájení salámu nebo zeleniny či sýrů je však třeba po každém použití otřít kotouč a jednou za týden kráječ umýt. Pokud si zakládáte na preciznosti a přesnosti, je pro vás elektrický kráječ ideální. Nejen, že díky němu vypadá jídlo na talíři lépe, ale také s ním ušetříte spousty námahy i času.


Při výběru je však nutné zaměřit se na několik vlastností, které činí elektrický kráječ tím nejlepším pomocníkem.

Elektrický kráječ ETA vykouzlí krajíce chleba jako podle pravítka během pár okamžiků. Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin. Nemusíte tak zápasit s velkým nožem, a přesto se můžete těšit z profesionálního servírování.


Disponuje příkonem 1W. Kráječ umožňuje snadné krájení chleba , pečiva, sýrů, salámy, ovoce a zeleniny na plátky. V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní. Tento model je velmi výkonný a zejména nenáročný na potřebný prostor.


Stroj je vybaven bezpečnostním krytem a bezpečnostní pojistkou. Spouští se tlačítkem a po rozplátkování se automaticky vypne.

Kráječ má dva bezpečnostní stupně a plynulou regulaci otáček. Pokud toužíte po perfektně nakrájených plátcích chleba , masa nebo sýra, je načase si pořídit elektrický kráječ Domo MS17 jehožnbsp;nůž dokonale zařízne do kterékoli potraviny a vytvoří perfektní plátek o tloušťce maximálně milimetrů. W, kg, mm, bezpečnostní prvky, nejpřesnější kráječ na trhu Kráječ Kluge 493. Tento nůž je vyroben z německé nerezové oceli Krup. Plastový podavač je rozebíratelný – elektrický kráječ ETA Tempo tak snadno uskladníte.


Rozbijte nudu ve své kuchyni a vytvořte originální a dietní recepty s použitím elektrického spiralizéru SENCOR SSV 330WH. Nemůžete přesvědčit své děti, aby j. Bílá barva kráječi přidává na neutralitě, hodí se ho každého kuchyňského prostoru. Součástí kráječe je nůž s průměrem cm. Ať už chcete krájet tlusté krajíce chleba nebo tenké plátky šunky, s libovolnou šířko. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. This feature is not available right now. Please try again later.


Westmark Ruční kráječ na chleba univerzální Traditionell. Univerzální ruční kráječ na chleba s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše.

Kráječ na chleba Traditionell je vybaven přítlačnou krytkou. Kompaktní celokovový elektrický kráječ Ritter Sinus ve stříbrném provedení. Vážení, prrosím o radu, jaký koupit elektrický kráječ na chleba , ale i na uzeniny. Mám už třetí, ten poslední je BOSCH, ale nejsem spokojený, protože nedořezává a navíc po roce provozu je tupý. Vyhovoval by mi cenově okolo.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Ze všeho dokáže vytvořit úhledné plátky díky kvalitnímu nerezovému noži Solingen s vroubkovaným ostřím. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Navíc je zde ochrana prstů, takže se nemusíte bát, že by vás kráječ pořezal.


V- kráječ Börner Original V. Kráječ Graef Classic CNa trhu již více než let spolehlivě slouží miliónům našich věrných zákazníkům. Kráječe GRAEF řady CLASSIC jsou proslulé, jako žádná jiná výrobní řada, svojí robustní, odolnou konstrukcí a vynikající kvalitou zpracování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky