pondělí 12. března 2018

Digestoř závěsná

Jedná se o odsavač par plochého obdélníkového tvaru, který se obvykle umisťuje pod závěsnou skříňku kuchyňské linky. Díky kompaktním rozměrům lze závěsné odsavače par snadno namontovat ke každé kuchyňské lince. Závěsná digestoř pod skříňku od výrobců Faber, Cata a Empire. Tento pomocník jim totiž pomáhá vytvořit při vaření dokonale komfortní prostředí – stará se o rychlé a efektivní odstranění všech par a pachů, které při přípravě pokrmů zákonitě vznikají.


Plášť je vyroben z plechů o síle 1mm obvodovým žlabem k zachycení kondenzátu. Digestoř je na straně osazen výpustným kohoutem.

Uvnitř pláště je umístněna příčka s jednou nebo dvěma řadami tukových filtrů vymezených plechy pro lepší vyjímání filtrů při čištění. Filtry jsou vyrobeny z hlíníkového tohokovu. Na vrcholu výkonu: digestoř Klarstein Montblanc spolehlivě a rychle odstraňuje výpary při vaření. Příkon motoru 1W doplňují tři výkonové stupně ventilátoru se sací silou 6m³ výparů za hodinu. Proto v kuchyni vždy vládne.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI.


Celonerezové provedení. Včetně tukových lamelových filtrů, vyústění a odtokového žlábku s výpustným ventilem. Ventilátor není součástí dodávky. Zajistí lepší pracovní prostředí a zvýší hygienickou úroveň vaší provozovny.


Pro přímý odvod par je ideální závěsná digestoř. Kombinuje vysoký tah s praktickými doplňujícími funkcemi jako je regulace výkonu, tukové filtry a přímé. Nerezová nástěnná digestoř Společnost Gastronerez má v nabídce pro potřeby gastroprovozů několik typů nerezových digestoří pro různě náročné podmínky.


Jednou z nejoblíbenějších ingrediencí při vaření je čistý vzduch. Jeho téměř neomezený přísun vám zaručí výkonná digestoře, neboli odsavač par. Vařte, pečte, smažte či ohřívejte bez zbytečného zápachu. Dále je digestoř vybavena ukazatelem znečištění filtru, halogenovým osvětlením nebo kovovým filtrem proti mastnotám. Klasický odsavač par Bosch.


Odsavače par Bosch podstupují náročné testy za pomoci aerosolu, které potvrzují spolehlivou odolnost digestoří vůči rzi. Zákazník upřesní umístění a průměr vyústění odtahu, nemá vliv na cenu. Doufejme, že výše uvedené obrázky mohou být řešením pro ty.

Nerezová závěsná digestoř bez filtrů, vyústění a odtokový žlábek s výpustným ventilem. Materiál: nerez AISI 304. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky