čtvrtek 29. března 2018

Mlékovar na indukci

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mlékovar na indukci

ORION Mlékovar nerez na indukci l. Mlékovar s dvojitou stěnou - plníme vodou, která brání připálení mléka i různých omáček. Tvarované plastové držadlo a píšťalka, která upozorní na vařící se vodu. Materiál: kvalitní nerezová ocel, plas.


Orion Mlékovar nerez na indukci l. Každý hrnec na vaření mléka TESCOMA je samozřejmě vhodný také na indukci. Vsaďte na jistotu také vy a vybavte se mlékovarem z řady PRESTO nebo HOME PROFI o průměru nebo cm. Vhodná na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce.


Mlékovar je vhodný na vaření mléka, nebo omáček, které mají tendenci se připalovat. Je vyroben z nerezové oceli a má dvojitou stěnou. Vhodný na všechny typy tepelných spotřebičů včetně indukce.


Užitný objem je litry. Kč Poslední kus za tuto cenu! Napařovací hrnec je za zvýhodněnou cenu oproti nákupu samostatných kusů.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Nerezový mlékovar na indukci , objem l. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.


Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Pro zboží zakoupené v e-shopu je možné objednat dopravu výhradně v rámci České republiky. Mlékovar je opatřen sendvičovým dnem, soft rukojetí, signalizační píšťalkou a stupnicí litráže.


Vyberte si mlékovar , který vám nejvíce vyhovuje. Hrnec na mléko umožní rychle a bezpečně ohřát mléko na kakao, puding nebo jen tak na pití. Mlékovar bez pokličky má dvouplášťovou nádobu a mléko se ohřívá ve vodní lázni. Tím je zabráněno, aby se připálilo.


Hodí se pro všechny typy varných desek. Harecker - oficiální zastoupení německého výrobce pro ČR a SR velkoobcho maloobchod - otevřeno mon- stop luxusní plasma titanové pánve a nádobí na indukci , hrnce, pánve, pekáče, woky, kastroly, rendlíky, pánve na palačiny, pánve na volská oka, lívanečníky i na indukci , parní sestavy, parní hrnce, skleněné pařáky, titanové parní nástavby,pánve na ryby. Hrnce na indukci UPOZORNĚNÍ! Z důvodu mimořádné situace vzniklé na základě koronavirus je možné za dobírku u kurýra platit pouze kartou, kurýrní společnosti nepřebírají hotovost a vyžadují bezkontaktní styk. Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku i na indukci.


Vhodné do myčky nádobí: Ano, al dejte si pozor na tvrdost vody a používání příliš agresivních čistících prostředků, které mohou vést ke změně barvy povrchu nádoby. Tyto změny však neomezují funkčnost či zdravotní nezávadnost produktu. Pro přípravu teplého mléka, čokolády, pudinků nebo omáček je jako dělaný mlékovar. S jeho pomocí už se nebudete muset bát připáleného či vzkypělého mléka.


Moderní mlékovary na indukci se dají použít i na elektrické, plynové a sklokeramické sporáky. Naše nabídka zahrnuje především indukční mlékovary značky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky