pátek 16. března 2018

Nůžky na maso

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Sandrik Berndorf nůžky z řady Profi Line vhodné pro hotely, restaurace, gastro provozy. Vysoko kvalitní nůžky s ocelovou čepelí s tvrdostí Rockwell. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Speciálně tvarované čepele z prvotřídní nožířské oceli, mikrozoubky na syrovou kůži, vybrání naostřené pro krácení silných kosti. A k tomu komfortní protiskluzová rukojeť a. Sekáček na maso pro řezníky, kuchaře i domácí kuchyni. Velmi ulehčí práci při opracování a porcování masa, poradí si snadno s většími, nevykostěnými kusy masa.


Nože na maso vám budou výbornými pomocníky při krájení syrového masa, ale využijete je i při porcování masa - steaky, hovězí roštěná, vařené maso , pečeně atd. Jsou velmi ostré, mají dlouhou a úzkou čepel. Nůž na maso tedy snadno překrojí vlákna, neporuší strukturu masa a maso zůstane šťavnaté.


Nůžky jsou ideální na maso díky své ostrosti a zakřivení.

Série SWING Vám nabízí dokonalý výběr krásně tvarovaných designových nožů, které ideálně padnou do Vaší ruky. Nůžky na drůbež, vidlice na maso a bruska uzavírají tuto celou řadu a jsou stejně jako nože vyrobeny pro precizní, snadnou a bezpečnou práci v kuchyni. Takto jde všem šéfkuchařům a hobby kuchařům. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skládají se (až na výjimky) ze dvou čepelí, které k sobě těsně přiléhají, většinou bývají obě čepele hladké a rovné, ale mohou být i vroubkované. Výjimku tvoří nůžky na maso (převážně kuřecí), které se užívají k oddělování šlach a organických spojů od živočišných tkání. Univerzální nůžky na zeleninu či maso Metaltex, délka cm.


Firma Metaltex přináší do světových kuchyní základní nástroje a pomůcky do kuchyně. Vyzkoušejte recept, na který se tak dlouho chystáte. Tento kousek by neměl chybět v žádné moderní kuchyni. Vynikající pro snadné porcování syrové, mražené i tepelně upravené drůbeže - kůže, masa i silných kostí, opatřeno speciálně tvarovaným multifunkčním ostřím. Dejte šanci kvalitním kadeřnickým pomůckám.


Nabízíme profesionální kadeřnické nůžky na vlasy od prověřených značek, sadu nůžek v pouzdru, prostřihávací nůžky , japonské kadeřnické nůžky různých tvarů a mnoho dalšího. Nůžky si můžete pořídit také v sadě několika kusů v různých velikostech. Využijte pro lepší organizaci dokumentů a pořádek na pracovním stole také bloky a zápisníky, sešívačky a děrovačky nebo lepidla a psací potřeby.

Kancelářské nůžky myslí i na dobrou ergonomii. Pro komfortní držení a stříhání se. Nůžky na drůbež mají zahnuté ostří a umožňují naporcování kuřete, kachny nebo husy, můžete ale použít tyto nůžky na maso , zvěřinu atd.


Existují i nůžky na bylinky, které mají vícebřité čepele pro snadné sekání bylinek přímo do pokrmu. V nabídce máme i nůžky se zoubkovaným ostřím, jejichž součástí. Vylupovače jader na jablka, kráječe melounů, manga a jablek, nože na otvírání ústřic, kráječe fazolí, grilovací kleště, otvíráky na konzervy (neelektrické), otvíráky konzerv, špikovací jehly, zašívací jehly, děrovače vajec, kráječe vajec (neelektrické), škrabky na ryby, paličky na maso , nůžky na drůbež, nůžky pro domácnost, odpeckovače, hmoždíře. Inzerát NŮŽKY NA MASO v okrese Brno-město, cena 200Kč, od Kateřina Kociánová na Sbazar.


Celková délka 25cm, délka ostří 5cm. Výrobce Berndorf, Rakousko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky