pátek 23. března 2018

Plastový sud 220l

Free Shipping Available. Hojně používaný plastový sud u zahrádkářů. Lehký plastový sud o objemu 220l dobře odolává venkovním vlivům jako je UV záření, vysoké či nízké teploty. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Zahradní sud na vodu, vhodný i na potraviny (např. kvas).


Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez.

Vrchní víko uzavíratelné kovovou sponou. Vyrobeny z potravinářského plastu. Ideální použití na kvas, obilí, voda atd. Použití - universální, kvas, hnojiva, obilí, voda ap.


V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Popis: Nabízím plastové sudy.


Sudy jsou v dobrém stavu.

Kalibrované uzávěry zajišťují. Součástí je i nacvakávací víko. Prodáváme barely o objemech 20l, 30l, 50l a plastové sudy o objemu 120l a 220l. Nejprodávanější barely. Stohovatelný plastový sud o objemu 2litrů.


Stejně tak dobře se dá využít i na stavbu mola. Prelisovaný DRŽADLA ( SUD 200L). L sudy (barely) s víkem a uzavírací kovovou obručí. Vstupní otvor je průměr cca cm.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Rýchly náhľad Pridať do Obľúbených. Zároveň je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre styk s potravinami a krmovinami. Stojan na sud plastový otočný pro sudy a 2l – polyethylenový podstavec sudů , varianta pro litrový nebo 2litrový sud , podle velikosti sudu se otočí o. PLASTOVÝ SUD 2L POUŽITÝ UN MODRÝ DVĚ ZÁTKY NA KAPALINY ( SUD 2L ). Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: sud.


Certifikovaný plastový sud s UN kódom je vyrobený z kvalitného HDPE modrej farby. Gsud na dešťovou vodu PH s kohoutkem, 2l. Sud y sú z potravín cisté.

HDPE PLASTOVÝ SUD 220L NA DEŠŤOVOU VODU ZAHRADNÍ S VÝPUSTNÝM KOHOUTEM, ŠROUBOVACÍ VÍKO ( SUD NA VODU 200L ). Materiál sudu odolává venkovním vlivům, včetně UV záření a nízkým teplotám. Hlavné využitie nachádza certifikovaný plastový sud s UN kódom v chemickom a petrochemickom priemysle. Plastový 220L sud použitý po šťávě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky