úterý 13. března 2018

Lis na hamburger

Na hamburger nemusíte chodit jen do restaurace, perfektní burger si připravíte i sami doma! Stačí vám k tomu kvalitní suroviny a šikovný pomocník, kterým je TEPRO lis na hamburgery. Lis je vyroben z litého hliníku a díky jeho nepřilnavému povrchu s několika drážkami vytvoříte vždy stejný a dokonale upěchovaný hamburger. This video is unavailable.


Nezbytnost pro každého milovníka hamburgerů. Stačia vám k tomu kvalitné suroviny a šikovný pomocník, ktorým je TEPRO lis na hamburgery.

Lis je vyrobený z liateho hliníka a vďaka jeho nepriľnavému povrchu s niekoľkými drážkami vytvoríte vždy rovnaký a dokonale utlačený hamburger. Manipulácia s lisom je veľmi jednoduchá a výsledkom je dokonale prepečené mäso. Lis na hamburgery naplňte masovou směsí, uzavřete, a pomocí pístu stlačte obsah.


Táto forma na hamburger vám pomůže vytvořit jeden hamburger jako druhý! Dvojitý lis na hamburger z liateho hliníka dokáže vytvoriť konzistentný mäsové placky ako podľa šablóny - jednu rovnakú ako druhú. Lis Outdoorchef vám zajistí perfektní spojení masa a snadné vyjmutí díky pohyblivému dnu.


Lis lze také snadno rozložit na tři části a všechny části jsou též omyvatelné v myčce. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vhodné pro standardní i XL hamburgery.

Snadné čištění díky jednoduchému tvaru. Vyrobeno z ušlechtilé nerezové oceli pro dlouhou životnost, plnou zdravotní nezávadnost a snadné mytí v myčce na nádobí. Tento lis na hamburgery je lehký a snadno se čistí. Je vhodný do myčky na nádobí.


S lisem na hamburgery Weber vytvoříte burgery 1g nebo 2g. Není větší grilované pochoutky, než pořádný šťavnatý hamburger. Ale jak vyrobit hamburgery, aby byly jeden jako druhý, měly ten správný tvar a velikost přesně do hamburgerové housky? S pomocí kvalitního lisu na výrobu hamburgerů Gvelice snadno.


Proč mít lis na hamburger ? Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. V mrknutí oka umožňuje připravit hamburgery z mletého masa, ryb nebo zeleniny, což usnadňuje proces přípravy nejrůznějších druhů hamburgerů. Kvalitní grilovací nářadí či plát z nerezové oceli, rošty na přípravu ryb, klobás a hamburgerů, dřevěná prkénka, ale také dřevěné uhlí, plynové regulátory nebo kartáč na čištění grilu a dokonce i zástěra či rukavice – v naší nabídce najdete zkrátka vše, na co si vzpomenete a co byste mohli během grilovací party i po jejím skončení potřebovat. Plastový lis je neoceniteľná pomôcka, ktorá vám výrazne uľahčí prípravu hamburgeru jedného z najklasickejších amerických jedál. V lise si môžete pripraviť buď dva skromnejšie hamburgery o váhe 1gramov alebo jeden veľký vážiaci 2gramov.


Plastový lis je nedocenitelná pomůcka, která vám výrazně usnadní přípravu hamburgeru jednoho z nejklasičtějších amerických jídel. V lisu si můžete připravit buď dva skromnější hamburgery o váze 1gramů anebo jeden velký vážící 2gramů. A hamburger is a sandwich consisting of a cooked patty of ground meat usually placed inside a sliced bread roll.


Má odnímatelnou nylonovou rukojeť pro snadné čištění. Nárok na úhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny.

Do doby převzetí zboží kupujícím je prodávající oprávněn kdykoliv od kupní smlouvy odstoupit. V takovém případě vrátí prodávající kupujícímu kupní cenu bez zbytečného. Příprava hamburgerů nemohla být nikdy snazší. Díky této šikovné pomůcce bude každé vaše maso na burger naprosto stejné. Stačí pouze vložit část masové směsi do nádobky a zatlačit na víčko.


Tlakem se maso stlačí do požadovaného kruhového tvaru. Formička se skládá ze dvou částí a má šroubovací rukojeť pro snadnější mytí. Lis na mini hamburgery je možné mýt v klasické myčce na nádobí. Hliníková slitina s nepřilnavým povrchem. Vytvoří hamburgery o průměru 1mm.


Rukojeť z polypropylenu. YA na průměr masa 1mm nebo 1mm - mleté maso tvaruje na plátky hamburgerů - lis formuje plátky hamburgerů - materiál : tělo slitina AL a nerezová ocel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky