pátek 2. března 2018

Cementovláknitá deska

The web site is now storing only essential cookies on your computer. Sádrovláknitá deska tl. Provedení COLOR je deska s přírodně šedým cementovým jádrem, oboustranně impregnovaná, z pohledové strany povrchově stříkaná kvalitní fasádní barvou a přímo.


Desky je možno vrtat, řezat, frézovat a brousit. Cementotřísková deska (CTD) Cementotřískové desky se vyrábí lisováním částic na bázi dřeva, které jsou pojeny cementem s různými přísadami.

Společnost Cembrit je evropským distributorem a výrobcem vláknocementových produktů. Nabízí širokou škálu produktů s vláknocementovým základem pro střešní krytiny a obložení. Použití vláknocementové krytiny Eternit.


Eternit je obecně zažitý název vláknocementové střešní krytiny, které se pokládají na střechy ve formě šablon různých rozměrů a tvarů. Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky, jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. ETA cementovláknitá deska fermacell Powerpanel HD - EN fermacell v dřevostavbách - Navrhování a provádění Montážní videa.


Montáž fasádních stěn z desek fermacell Powerpanel HD × Kontakt.

James Hardie Europe GmbH, organizační složka Te. Kvalitní Cementové desky od specialisty na stavebniny s více než pobočkami po celé ČR. Nabízíme kompletní sortiment výrobků pro systémy ztraceného bednění, elektroprůmyslu, schodišť a fasád.


Cement, který slouží jako pojivo, cementovým deskám propůjčuje dlouhou životnost a vysokou nosnost i mechanickou odolnost. Cementové desky jsou nehořlavé (třída A2), mají výborné zvukově izolační vlastnosti a lze je použít jak v interiéru, tak v exteriéru. Nápady nejen pro kutily. Ale i ve venkovním prostředí, kde jsou konstrukce vystaveny nejvyššímu zatížení, nabízí fermacell vhodné řešení: pro obklady podhledů nebo pro provětrávanou fasádu je ideální cementovláknitá deska fermacell Powerpanel H2O.


Podhledy, realizované z cementovláknitých desek fermacell Powerpanel H2O, mají totiž řadu. AQUAPANEL Outdoor je cementová deska , která je vhodná jako prvek opláštění pro venkovní použití. Tímto systémem řešíme venkovní podhledy a podbití střech, provětrávané i neprovětrávané fasády, předsazené stěny, opláštění soklů budov, difuzně otevřené fasády u dřevostaveb, meziokenní vložky, sendvič pro skeletové a zděné systémy. Mezi velkoformátovými střešními krytinami vyniká především příznivým poměrem mezi cenou a užitnou hodnotou. Cementovláknitá deska jsou vyrobeny ze speciální směsy Portlandského cementu nejvyšší kvality a jemných dřevěných částic.


Deska je také velmi oblíbená pro svou jednoduchou montáž. Vlastnosti vláknocementové vlnité desky. Vláknocementová střešní krytina Cembrit je vhodná pro sklon střech již od 18°.


Krytina je na bázi cementu.

Protože OSB deska je stejně v drtivém množství aplykací zakryta či instalována mimo přímé působení vody, je používání desky OSB mnohdy zbytečné. OSB desky třídy jsou tedy naprosto postačující pro většinu konstrukčních řešení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Montagewanden voor hoge vochtbelasting met FERMACELL Powerpanel H2O.


Vítáme Vás na novém webu společnosti MPL Kauf spol. CVD Fermacell Powerpanel. První cementovláknitá deska s certifikátem ETA.


Od června letošního roku má navíc tuto technickou specifikaci i pro cementovláknité desky. Drážky zvýrazňují strukturu jádra ( cementovláknitá deska je probarvená). Můžete vybírat z odstínů a standardních tlouštěk.


Desky jsou standardně hydrofobizovány - odpuzují vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky