středa 7. března 2018

Elektrický shaker

Elektrický shaker

Elektrický shaker 4ml. Uzavíratelné víčko proti vylití - Jedním tlačítkem promícháte nápoj bez námahy - Obje4ml - Na. Klasický shaker na protein, gainer nebo jiné potravinové doplňky, je základní výbavou pro všechny sportovce věnující se fitness. Pro lepší rozmíchání nápojů bývá součásti šejkrů často míchací mřížka a někteří výrobci přidávají také míchací kuličku. Jejich použití je velice snadné.


NUTRiPOD na uchování proteinu v balení. Elegantní a praktická pomůcky na každou párty, mixér, který si poradí s každým koktejlem. Chromovaná ocel a sklo, to je moderní, stále oceňovaný a oku lahodící design, dostatečný obsah zaručuje, že na večírku neb. Uzatvárateľné viečko proti vyliatiu - Jedným tlačidlom premiešate nápoj bez námahy - Obje4ml.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Protein Shaker - Electric Protein Shaker Bottle From Fusion Mixer! There are 12electric shaker suppliers, mainly located in Asia. The top supplying countries or regions are India, China, and India, which supply , , and of electric shaker respectively.


Elektrický shaker

Electric shaker products are most popular in United States, United Kingdom, and Germany. Stačí zmáčknout jediné tlačítko a váš nápoj je hotový. Tornado Bottle je napájen 2x AAA bateriemi, které se vkládají po odejmůtí gumového dna. Vážení zákazníci, vzhledem k hygienickým opatřením doporučujeme platbu převodem na účet. U nás funguje i velkoodběr.


Pokud jste firma a chtěli byste si od nás pořídit pár věciček, pak se staňte naším firemním zákazníkem a dostanete od nás slevu, která závisí na celkové výši Vašeho měsíčního odběru. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Baterie nejsou soušástí balení. Přenosný elektrický mixér - shaker 450ml.


Pomocník, který by neměl chybět na žádné party. Nepoužité, lehce odřené, neodzkoušené - funkčnost neověřena. AA (není součástí balení).


Predstavujeme Vám novú generáciu proteínových ručných mixérov. Otáčky motora vytvoria silný vír, ktorý rozpustí hrudky v prášku. Je to ten najlepší spôsob ako vymiešať proteínové. Chcete vědět, zda je cena 2Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Plastový automatický elektrický shaker připraví lahodné koktejly, které nesmí chybět na žádné párty.


Elektrický shaker

Umíchejte své oblíbené drinky z pohodlní doma a stejně dobře, jako ve vyhlášeném koktejlovém baru. Výhodou je, že není potřeba elektrické energie. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám elektrický shaker zn.


Rozměry stroje 320x250x330mm , váha 20kg , možnost programování jednotlivých programů. Možno vystavit fakturu ( bude připočteno DPH ) K vyzvednutí v Dobřejovicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky