pátek 9. března 2018

Domácí koblihy

Domácí koblihy

Přikryjeme dalším plátem těsta a podle kopečků marmelády vykrajujeme koblihy. Koblihy s marmeládou necháme asi půl hodiny kynout. Dobré domácí koblihy potom smažíme v dostatečném množství rozpáleného oleje nebo ve fritovacím hrnci. Tématické fráze: koblihy recept koblihy z domácí pekárny kobliha recept koblihy kynuté koblihy babiččiny koblihy koblihy bez droždí koblihy recepty vyroba koblih babiččiny recepty koblihy recept na koblihy kynute koblihy recept recept na koblihy bez droždí recepty koblihy recepty na koblihy recept na výborné koblihy recept na. Tématické fráze: koblihy recept nej recepty koblihy koblihy recept na koblihy recept koblihy masopustní koblihy výborné testo na koblihy recept na koblihy z kynutého těsta koblihy bez kynutí recepty na koblihy kynuté těsto na koblihy recept na výborné koblihy nejlepší domácí koblihy smažené koblihy kynute koblihy jak se.


Jak udělat těsto na koblihy jako obláček. Odbýt nesmíte ale ani hnětení. Aby těsto dobře vykynulo, musí být dobře propracované. Je jen na vás, zda se do toho pustíte ručně, nebo použijete hnětacího robota či domácí pekárnu. Opatrně vhodíme koblihy a po obou stranách smažíme pozvolna dozlatova.


Tuku musí být hodně, koblihy během smažení musí plavat. Smažené koblihy klademe na papírový ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk. Existuje více variant, ale tou nejobvyklejší je kulatý tvar a uvnitř náplň z malinové nebo meruňkové marmelády. Pak koblihy lehce poprašte moukou a nechte na utěrce ještě asi čtvrt hodiny kynout. Tuk rozehřejte v menším hlubším kastrolu.


Domácí koblihy

Opatrně vkládejte koblihy , smažte je dozlatova (asi pět minut) a vyjímejte drátěnou naběračkou. Zvláště dětem chutnají americké koblihy , které mají uprostřed otvor – donuty. Na rozdíl od těch našich se ale nedává sladká náplň dovnitř, ale na horní stranu, kterou lze posypat téměř čímkoli sladkým – oříšky, skořicí, čokoládovými kuličkami.


Mezitím nalijte do hlubšího kastrůlku tolik oleje, aby v něm koblihy mohly plavat, a olej rozpalte. Zda je tuk dostatečně horký, poznáte díky jednoduchého triku: vhozená kostička chleba v něm zezlátne, než napočítáte do čtyřiceti. Obrátí se buď samy, nebo jim můžete pomoci. Každopádně z prvotního „tak na tohle kašlu a víckrát domácí koblihy dělat nebudu“ už jsem otočila na „musíme to brzy zopakovat“, protože ač děti měly po jednom koblížku (tedy celkem dva kousky), pět jsem jich věnovala a na zbytek jsme tu jen já a manžel…. Vyberte si recept na domácí koblihy a připravte si chutný a výjimečný domácí koblihy pokrm, lahůdku nebo nápoj.


Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší domácí koblihy ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty. Upečte si domácí koblihy – jestli máte odvahu. Taky když cítíte vůni čerstvých koblih linoucí se z pekařství, nemůžete odolat?


Zvládnete je i vy, a děti vás za ně budou milovat dvojnásob! Máme pro vás tip: jednoduchý recept na skvělé domácí koblihy. Přitom vám na tohle domácí pečivo stačí jen pár ingrediencí a ty správné fígly na to, jak správně postupovat.


Domácí koblihy

Suroviny máte asi skoro všechny doma a. S mým receptem je hravě zvládnete. S trochou trpělivosti dokáže tuto masopustní pochoutku připravit každý. Domácí koblihy recepty, které budete milovat. Receptů na koblihy je zde dost, ale takovýhle recept je zde jenom jeden.


I podle počtu shlédnutí, ten recept zajímá hodně lidí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky