pátek 23. března 2018

Sádrokartonová deska rozměry

Někdy se označují jako SDK desky. Využijete je při rychlé výstavbě příček nebo stropu v podobě sádrokartonových podhledů, v koupelně, nebo v podkroví. V nabídce najdete sádrokartonové desky značek KNAUF, LAFARGE a RIGIPS.


Objednejte si sádrokarton v našem eshopu. Zajišťujeme dopravu po celé ČR, garantujeme vysokou kvalitu doručení.

Deska Knauf RED GREEN GKFI 12. Nehořlavá ohebná sádrokartonová deska vhodná pro použití v interiérových prostorech s relativní vlhkostí menší než při °C, tj. Nikoliv do koupelen, sprch, umýváren, WC, velkokuchyní apod. Pro konstrukce bez požárních požadavků.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Je určena do interiérů, které jsou vystaveny zvýšen. Vzniklá spára se posléze vyplní pružným tmelem.

Pokud je výška místnosti větší, jak výška sádrokartonové desky a je potřeba desky dořezávat, při kladení desek na příčku nesmí vzniknout průběžná vodorovná spára. Sádrokartonová deska by měla být od podlahy dilatována alespoň mm. Stavební sádrokartonová deska RB (A) určená pro konstrukce, příček, podhledů, předstěn bez zvláštních nároků na její zabudování. Sádra je ekologicky i biologicky dokonalý stavební materiál je biologicky zcela nezávadná, její hodnota pH je velice blízká lidské pokožce.


Milý zákazníku, sádrokartonové desky jsou pouze na osobní odběr v našem skladu v Českých Budějovicích nebo Vám rádi naceníme dopravu na konkretní objednávku se závozem v okruhu 1- 1km od Českých Budějovic. Předností sádrokartonu jsou též jeho výborné zvukově. Jsou vhodné pro zhotovení příček , stropních podhledů , obkladů stěn a šikmin bez nároků na vyšší odolnost proti vlhkosti a požáru. Sárdokarton a sádrokartonové desky za trvale nejnižší ceny. GCR listy jsou různých typů.


GKL-obyčejná sádrokartonová deska se běžně používá pro zakrytí stropních rámů na stěnách a stropech v místnostech se standardním ukazatelem vlhkosti. Tento typ listu je potažen šedou lepenkou a je označen modrou barvou. Jak si vybrat akustické a superstrongové sádrokartonové desky? Jaké jsou nuance použití takové GK?


Stavební deska RB (A) je sádrokartonová deska dle ČSN EN 5typu A. Lícový karton je barvy světlešedé.

Desky se lepí k… Kč ve obchodech Porovnat ceny. Tato univerzální sádrokartonová deska skvěle izoluje hluk, je odolná vůči vlhkosti, vyniká také svou pevností a unese až kg na běžný vrut. Zjistit více Rigips - staráme se o to, abyste se cítili p. Vhodná pro opláčtění konstrukcí se zvýšenou protipožární odolností.


Bílá sádrokartonová deska 1mm zn. Obsahuje totiž unikátní technologii Activ´Air pro rozklad emisí formaldehydu, který je obsažen např. Norgips, vhodné pro opl. Již samotný název „sádrokartonové desky“ napovídá mnohé o skladbě tohoto materiálu. Jedná se o směs sádry a vody umístěné mezi dvěma speciálně upravenými kartony.


Aby to však nebylo tak jednoduché, rozlišuje se hned několik druhů sádrokartonových desek a každá má svou speciální. To je nejoblíbenější a často se používáodrůdy. Jak již lze posuzovat jménem, tento materiál se nejprve používá k dokončení stěn. Toto je nejtěžší z GKL. Rozměry sádrové desky jsou 2xm.


Používejte kvalitní sádrokartonové desky Knauf WHITE, určitě. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů. Pro snadnou identifikaci je potisk hrany desek proveden modře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky