středa 28. března 2018

Dudlík na ovoce

Ovocný dudlík - nový typ dudlíků je tady! Je tak ideálním parťákem všech maminek. Dudlík neobsahuje zdraví škodlivé BPA plasty. Díky robustnímu držátku na zadní straně dudlíku si s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Můj příběh začal dárkem od kamarádky z Austrálie, která mi poslala perfektní dudlík na ovoce , který se u nás nedal sehnat. Honzík si spokojeně dudlík. Síťky a dudlíky na ovoce na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Tento dudlík na ovoce od MY BABY LOU umožní vychutnat Vašemu dítěti čerstvé ovoce nebo zeleninu přes síťku. Poté dudlík jednoduše otevřete a vyjmete zbytky jídla.


Všechno zboží, které prodáváme na našem internetovém obchodě je ověřené a kvalitní.

Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu. Vyberte si více než z 250. Krmící síťka na ovoce slouží k bezpečnému podávání čerstvého ovoce , zeleniny, měkčích sýrů, pečiva nebo jiných potravin malým dětem při přecházení z tekuté stravy na pevnou.


Tato síťka eliminuje riziko zadušení dítěte utrženými nebo nedůkladně rozkousanými kousky potravy. Kroužek se strukturovaným. Nechce Vaše dítě dudlík ? Po přidání oblíbené pochoutky Vašeho dítěte bude chtít tento dudlík každé dítě. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Na toto zboží nelze uplatnit slevu Krmící síťka slouží k bezpečnému podávání nejen čerstvého ovoce , ale také zeleniny, sýrů nebo pečiva. Vhodná zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou. Eliminuje riziko zadušení dítěte kousky nedůkladně rozkousané potravy. Sitko je úplně nové, nepoužité. Silikonový krmící dudlík je nejbezpečnější a nejhygieničtějším způsob jak seznámit Vaše miminko s tuhou stravou, jako je zelenina nebo ovoce , aniž by utrpělo šok.


Popis: Super pomůcka pro nejmenší. Stačí otevřít a vložit kousek jídla do dudlíku. Výborné použití během prořezávání zoubků. Nikdy nenechávejte dítě bez dozoru.


Oblíbený je také dudlík na ovoce , díky kterému se může dítě postupně seznámit s ovocem nebo zeleninou. Měkké silikonové pouzdro na ovoce a zeleninu umožňuje, aby se dítě samo krmilo.

Vhodné jak pro čerstvé, tak pro mražené potraviny. Mražené ovoce pomůže a uleví při bolestech při prořezávání zoubků. Malá rukojeť je pro dětskou ručku ideální nebo podrží dospělý.


Dětský dudlík Primamma na ovoce ⛔ Někdo byl rychlejší. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky