pátek 30. března 2018

Plechový kyblík

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Klasický plechový kyblík s pevnými uchy by měl být tradičním doplňkem každé zahrádky.


Hodí se nejen jako obal na květiny, ale i při plení záhonků, uložiště zahradnického načiní a další potřebné věci.

Ve vintage práškově krémové barvě s lakovaným povrchem a textem House Keeping. Kyblík je doplněn o dřevěnou rukojeť a vnitřním. Designový plechový kyblík od Nicolase Vahé můžete použít mnoha způsoby. Milovníci vína a šampaňského jej jistě ocení jako stylový chladič, milovníci květin zase jako vázu či obal na květináč.


Kentucky kuřete, osm Hot Wings, osm Stripsů a čtvery hranolky navrch se staly součástí osnov středních škol v předmětu Základy společenských věd a jejich obrázek. Vhodné pro přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů. Kbelíky v našem sortimentu jsou vyrobeny z plastu (PP) nebo z plechu a jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů v chemickém či potravinářském průmyslu. Plechový kyblík KB Conic, l.

Univerzální kyblík s praktickou lopatkou od Garden Trading představuje toho pravého pomocníka při udržování čistoty kolem krbu. Nádoba s víkem je vyrobena z galvanické oceli a opatřena kovovou rukojetí s dřevěným madlem pro snadnější manipulaci. Hračka je vhodná pro děti od let. Cena je uvedena za kus hračky.


Obal plechový kyblíček Obal plechový -kyblíček. Kitchen Craft Kyblík na chlazení piva, modrá barva, kov. Milujete pivo a nejlépe pěkně vychlazené? Oblíbené plechové květináče a obaly jsou stále ve velké oblibě. Vyberte si z naší široké nabídky květináčů a ušetřete.


Hodí se na nejen na terasu či zahradu, ale i ke vstupním dveřím. Dobírka při zaslání přes Zásilkovnu, DPD a InTime je v současné době možná platit pouze platební kartou. V době karantény zkrácena otevírací doba kamenného obchodu po - pá 8:- 14:00. Jsou decentní ale současně pěkné a mohou tedy příjemně zútulnit Váš interiér.


Vaše křestní jméno Vaše příjmení Vaše e-mailová adresa Příjemce e-mailu Doplňující zpráva Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o s. R během trvání akce obdrží zákazník zdarma jeden plechový kyblík. Pravidla pro čerpání „slevy na další nákup”: Pokud si zákazník přinese s sebou plechový kyblík na další nákup v restauraci KFC, dostane v této restauraci slevu na svůj nákup.

Nabízíme originální a krásný design, různé barvy i velikosti. Hobok z pocínovaného plechu s drátěným madlem, víkem, sponou a pojistkou. Použití zejména na přepravu a uchovávání barev, laků a tmelů. Vhodný rovněž pro přepravu větších objemů nebezpečných látek dle ADR. PRODAM plechový pozinkovaný kbelík kýbl, železný kýbl vědro kyblík.


PLNĚ NOVÝ NÍKDY NEPOUŽITEJ. Mám více kusu celkem ks. Možnost osobní odběru v Praze. Inzerát platí do smazaní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky