středa 21. března 2018

Nosič na jídlo

Dopřejte mu třeba cestu s vámi do práce ve stylovém nosiči. Vnitřní povrch misek je z odolné nerezové oceli,. Nechtělo se vám předchozí den vařit, ale teplý oběd byste si v práci přeci jen dali?


Až si půjdete pro obě vezměte si svůj vlastní „jídlonosič“, který udrž. I vaše jídlo se chce občas nechat unést. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Nikdy se nebudete muset starat o to, zda bude vařit jídlo v práci nebo na silnici!


Vlastnosti produktu: Zbrusu nový výrobek vysoké kvality. Nerezové misky na přepravu jídla po třech kusech můžete je spojit pomocí kovové konstrukce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

Z jakého materiálu je lepší koupit nosič na jídlo ? Myslím takové ty tři misky nad sebou do kterých se dává oběd. Bude lepší plastový nebo z nerezu? Ten z nerezu je pochopitelně dražší ale jestli se to vyplatí si připlatit? Popis: plastový, málo používaný, pěkný, čistý.


Inzerát jídlo nosič retro v okrese Česká Lípa, cena 200Kč, od vipera5na Sbazar. S sebou si tak z domova pohodlně odnesete ja. TERMOTRANSPORTÉR termoizolační nosič na jídlo o objemu l. Sklápěcí rukojeť na víku pro snadné. Prodám dva použité nosiče na jídlo.


Oba jsou v pořádku a splňují požadavky pro nosiče na obědy od soc. Vnější nádoba je vyrobena z odolného plastu bílé barvy, vnitřní vložka z nerezové chromniklové oceli pro lepší izolaci. Krabičky a nosiče na jídlo. Ostatní - Nosič na bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Hledali jste jídlo nosič ? Porovnajte ceny #127860; Nosič na jídlo termoizolační termoska 26l kostkovaná růžová, čítajte recenzie a hodnotenia zákazníkov. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


NASA - Nosič na oběd 3ks Vyznavači vesmírného programu jistě ocení možnost přinést si oběd ve stylovém jídlonosiči značky NASA. Jídlonosič se skládá ze misek, je zde tedy prostor na polévku, druhé jídlo i salát. Má již stopy času a potřebuje trochu dočistit, ale stále v pěkném stavu - dle. V jídlonosiči FRESHBOX přenesete pohodlně svačinu nebo oběd do školy a do zaměstnání i občerstvení na pláž nebo na piknik. Pokrmy přenášené v jídlonosiči FRESHBOX vydrží dlouho horké nebo studené.


V čem jsou jídlonosiče FRESHBOX výjimečné?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky