středa 7. března 2018

Prodám varnou desku

Varná deska má vyšší maximální výkon než ostatní desky v této kategorii. K indukční desce a digestoři jsou doklady o zakoupení a zaruční list. V kategorii elektro bazar můžete najít zboží jak bazarové, tak i nové od samotných prodejců, kteří využili náš bazar s elektronikou. Najdete zde velký výběr LCD televizorů, DVD přehrávačů, domácí kina, digitální fotoaparáty a zrcadlovky, kompletní foto. Vyrobeno z ocelového plechu 5mm, rozměry cca 600x6x150.


V rozích nátrubky 120mm pro přívod a odvod vzduchu. Popis: Levá prední plotna obcas nefunguje. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Dále přidám samostatný kus pracovní desky (délka 180cm, šířka 60cm), cedník do dřezu a dřevěné prké. Sporák je jako nový, včetně sady náhradních plynových trysek a komplet držáků pro uchycení do pracovní desky. Nevhodné na keramickou varnou desku.


Vše v dobrém stavu viz foto. Jedná se o síto, přes které protlačujete hmotu na halušky nad horkou vodou, kam odpadávají housenky - halušky. V bezvadném stavu, plně funkční ! Samostatná, luxusní vzhle snadná údržba. Bohužel odlomený miniaturní růžek z desky - proto sleva a cena. Prodám vestavnou plynovou varnou desku.


Důvod prodeje koupě plynové desky. Kč Dále prodám nerez varnou desku na zemní plyn i propan butan. Indukční varné desky značek Amica, Gorenje, Whirpool a dalších najdete na Electro.


Whirlpool s integrovanou elektrickou jiskrou. N, motor pohon benzin čtyřtakt, fr. Hz, zcela v pořádku, velmi výkonná, možnost odvést i osob. Barva černá, zkosené hrany, š. V), vysoce odolný sklokeramický povrch SCHOTT CERAN, nízkoteplotní funkce, indikace zůstatkového. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Varné indukční, elektrické, plynové desky v lokalitě Havířov.


Levá polovina plně funkční, pravá se po zahřátí vypíná. Varné desky, bílé zboží, bazar elektro VARNÁ DESKA MORA- PLYNOVÁ. Obojí v super stavu, nepoškrábané. Kuchyňský dřez Pyramis Athena.


Nová podlaha a nové lino, obložení lamelové palubky (zlatý dub). Okna plně funkční, těsnost dveří a oken dobrá. Rychlé jednání - sleva dohodou.


V případě zájmu zašleme více foto. Zakoupenou jako akční set s troubou 17. Elektrikář mi bohužel oznámil, ze desku na mou elektrickou soustavu nelze připojit. Trouba má ovládání pro varnou desku (myšleno pod sebe). V příslušenství jsou témeř nepoužité plechy a rošt.


Kup ted ,poštovné zdarma. Deska má elektrické zapalování. Proč si pořídit indukční varnou desku ? Indukční desky jsou specifické tím, že na rozdíl od jiných varných desek, které se nahřívají v celém rozsahu, indukce rozpozná dno hrnce či jiné varné nádoby a teplo vytváří pouze v této ploše.


Tím šetří energii a zvyšuje výkon varné desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky