úterý 6. března 2018

Panty na záchodové prkénko

WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte. Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

I v e-shopu platí naše garance nejvýhodnějších cen. Sedátka na záchod se vyrábějí z thermoplastu (měkký, ohebný plast) , duroplastu (tvrdý, křehčí plast) či z MDF potažená PVC fólií. Populární jsou univerzální sedátka EASY s pomalým a tichým zavíráním a snadnou montáží - sedátko jednoduše nasadíte na trny připevněné na keramiku. Panty na záchodové prkénko.


Univerzální sedátko vyrobené z duroplastu. Díky speciálním nastavovacím úchytům EASY LOCK se jednoduše sundají a opět připevní na WC. Jedná se o systém, kde se připevní.


Sedátka jsou vyrobena z kvalitního plastu.

Vybraná sedátka jsou se systémem Softclose, který umožňuje pomalé sklápění sedátka. Toaletní prkénka mají univerzální panty pro použití na více druhů toaletních mís. Krásný oválný design za přístupnou cenu.


Soft close = hydraulický systém, zajišťující pomalé sklápění víka i sedáku na WC mísu. Oku příjemný oválný design. Jen si to představte, dámy!


Už žádné zvednuté prkénko! WC sedátko z duroplastu, s kovovými panty. Automatické toaletní sedátko vše zařídí. Elementrix Potah na záchodové prkénko modrý.


Omyvatelný potah na záchodové prkénko. Použití pro toalety s nižší teplotou, jako jsou chaty, chalupy, ne příliš vytápěné prostory, kde je nepohodlné si sednout na studené prkénko. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dětské sedátko na WC Balbinka fialové. Produkt byl navržen s ohledem na inovativní technologie.

Díky ekonomickému proplachování se při jednom spláchnutí používá pouze nebo litru. Mísa je určena k zavěšení. Byla vyrobena z keramiky. Má oválný tvar, který zaručuje estetický a moderní vzhled. Sada obsahuje záchodové prkénko s pomalým zavíráním.


KLÍČOVÉ VLASTNOSTI POTAHU - rychlé nasazení viz foto výše - př. Speciální záchodové prkénko pro děti, které začínají chodit sami na toaletu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky