úterý 6. března 2018

Leštěnka na dlažbu

Vybírejte si Leštidla na podlahy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. This feature is not available right now. Please try again later.


Má protiskluzový efekt a podlaze dodává intenzivní lesk. Specialisté na drogerii a kosmetiku.

Doručení až domů nebo osobní odběr. Zajistí intenzivní lesk linolea, venkovní a vnitřní dlažby, mramoru nebo korku. Obsahuje přírodní vosky a polymery nové generace. Bezbarvá leštěnka Alex vytváří na povrchu dlouhotrvající lesklý efekt. Návod na použití: Použijte přímo na čistou a suchou podlahu, rozetřete slabou rovnoměrnou vrstvu a. Dodává podlahám intenzivní lesk.


Nemáte-li dostatečnou hotovost, lze zboží nakoupit na splátky.

Díky nerovnostem v povrchu a malým otvorům nebo pórům v dlažbě zůstávají po vyčištění na podlaze zbytky špíny a vápenatých povlaků. Alex leštěnka na lino a dlažbu 750ml Nákup na splátky. HG čistič na dlažbu rozpustí nejen tyto. Bezbarvý vosk na cihlovou dlažbu terakotu a kámen LTP Clear Wax 5l. Je vhodná na linoleum, venkovní a vnitřní dlažby, mramor či korek.


Lze ji použít v ředěné formě, pro intenzivní lesk se nanáší přímo. Dosahuje většího lesku díky obsahu přírodních mikrovosků. Alex je účinný čistič a leštěnka v jediném přípravku. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vytváří na povrchu dlouhotrvající lesklý efekt. V případě poškozených nebo porézních povrchů se doporučuje po hodinách nanést ještě jednu. Nabízíme leštidla na různé druhy podlah – vyberte si podle toho, jaké povrchy potřebujete ošetřit.


V nabídce najdete leštěnky na plovoucí podlahy, PVC, linoleum, dlažbu , ale také na kámen, mramor, pískovec, vhodné pro použití jak v interiéru, tak v exteriéru.

Lešticí prostředky na dřevěnou podlahu můžete využít. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Alex 2včistič leštěnka na dlažbu a lino l. ALEX leštěnka a čistič 2vna lino a dlažbu 750ml. Přípravek lze použít i na linolea, dlažbu a mramor.


Podlahy a povrchy jsou po použití přípravku lesklé, přípravek vytváří antistatický náboj. Leštěnka na lino a dlažbu ALEX 7ml. Nejlevnější e-shop YesParfemy. Je velmi vhodná k údržbě schodů, stěn, podlah, kuchyňských a koupelnových desek, náhrobních kamenů, kterým navrací přirozený lesk.


Zároveň vytváří na povrchu ochranný film, který omezuje znečištění. V místnosti zanechá příjemnou vůni citrónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky