pondělí 5. března 2018

Plynový sporák bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. MORA s elektrickou troubou, po původním majiteli bytu, plně funkční, v dobrém stavu. Pouze mírně odřený rožek na poklopu desky (nemá vůbec vliv na funkčnost). Trouba má zabudovaný ventilátor (viz. foto). Po konzultaci s plynařem možno přepojit také na propan butan.


Vybírejte z inzerátů. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Inzerát plynové sporáky v okrese Chomutov, cena dohodou, od bazar -tobi na Sbazar. Vyberajte z 9inzerátov. Popis: Použité plynové sporáky německých značek vše plně funkční zachovalé čisté fajnové kousky. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO.


Zanussi v provedení 4x hořák se spodní skříňkou. Osobní odběr po telefonické dohodě. Prodám sezónní mobilheim 12x m. Tři ložnice centrálně kuchyň ( lednice, sporák plynový s garilem ,karma na ohřev vody) obývák s rozkládací sedačku, v kuchyni a obýváku zvýšený strop, plynový krbe, záchod zvlášť od koupelny se sprchou. Možnost odečtu - výměny za váš nefunkční,znečištěný.


Vyměníme komplet elektroinstalaci ,termostaty, vypínače a vodiče se silikonovou ochranou. V troubě nová topná tělesa a na hořácích nové rozdělovače plamenů. Predám plynový sporák zn.


Dýzi v sporáku sú na zemný plyn, na propán-bután dodám tiež. Plynový sporák po kompletní generálce.

Sporák je plne funkčný. Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí.


Mora s elektrickou rúrou vhodný na chatu, do garáže k zabíjačke a pod. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Má drobné vady ale funkčně vše v pořádku. Nyní má trysky na zemní plyn ale lze předělat na propan-butan. Bazar online, inzerce bilé techniky.


Kupujte výhodně a levně. Další modely na vyžádání. Bjolseth nórskej výroby miest na spanie. Má chladničku, plynový sporák , umývadlo, plyn. Chemické WC,umývadlo,rádio,úložné skrinky brzdený príves.


Príves má nórske doklady nie je prihlásené. Vhodné na rybačku,aj na stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky