čtvrtek 1. března 2018

Hadice ke kompresoru s koncovkami

Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Je vyrobena z kvalitníh. Technické parametry: max.


Pokud zde požadovanou koncovku nenajdete nic se neděje. Jsme schopni vyrobit téměř jakoukoliv koncovku pro brzdové hadice a to buď dle zadání, výkresu nebo jednoduše podle vzorku.

Výroba koncovek pro brzdové hadice podle vzorku je nejčastějším a také nejspolehlivějším řešením při výrobě netypických brzdových hadic. Flexibilní hadice pro dopravu stlačeného vzduchu a vody na staveništích, v dílnách, v čerpacích stanicích, v opravnách automobilů za ztížených podmínek. Hadici uřízneme na Vámi. Při práci s tlakovým vzduchem je vždy lepší používat hadice , které jsou k tomu určeny.


Nouzová a amatérská řešení pomocí zahradních hadic na vodu, které jsou určeny pro mnohem nižší tlak, mohou být nejen nefunkční, ale dokonce nebezpečná. Komplet s rychlospojkou a zástrčkou. Rozvody tlakového vzduchu.

Rádi Vám ušetříme čas při hledání vhodné alternativy k uvedenému produktu, který nemusí zcela vyhovovat Vašim představám a nenašli jste jiný vhodný produkt. Tj na jedné straně pro napojení ke kompresoru - převleční matka s vnitřním závitem a na straně druhé koncovka na napojení k ventilku kola. Vzduchový kompresor 12V.


Pravidelná deformace po obvodu kovového límce zajišťuje trvalý přítlak na vnější průměr hadice a tím pevné spojení s koncovkou. Vyberte si podle potřeby. Vybírat můžete jak podle typu koncovek, tak podle.


Napouštěcí hadice k pračce je vyrobena z měkčeného PVC. Dodáváme s různým provedením koncovek. Koncovky obě rovné nebo s kolínkem. Prodlužovací napouštěcí hadice k pračce s maticí s vnějším závitem. Nabízíme průmyslové hadice a příslušenství pro různorodé aplikace a média – např.


Součástí sortimentu jsou i spony na hadice , pneumatické a temperační rychlospojky Lüdecke, pákové spojky Kamlok a další příslušenství. Máte vybrané filtry: hadice ke kompresoru Malířské nářadí a doplňky hadice ke kompresoru - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Prodám vysokotlakou hadici 52mm s koncovkami ke kompresoru 2x25m poruchový tlak 36bar zánovní stav!

Tato hadice je velmi praktická a můžete ji připojit k čerpadlu či zdroji vody s maximálním pracovním tlakem barů. Přenosný navíjecí buben z tvrzeného plastu na trubkovém podstavci. Sada příslušenství ke kompresoru 5ks. Plastová hadička (DN 4mm) s naarmovanou koncovkou na foukání pneu a převlečnou matkou pro uchycení ke kompresoru se závitem M16x5.


Sprchové hlavice jednopolohové a vícepolohové. Na objednávku naarmujeme jakoukoliv délku hadice. Detailní popis produktu.


Požární hadice se používá pro čerpání čisté, špinavé vody, sanitárních odpadních vod jiných kontaminovaných kapalin. Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy.


Plášť hadice je vyrobený z vysoce kvalitního bílého polyesteru, který je charakteristický tím, že je lehký, pružný a odolný proti povětrnostním vlivům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky