čtvrtek 15. března 2018

Domácí pekárna domo

Hnětací nádoba s kvalitním nepřilnavým povrchem a jedním hnětačem. Automatická domácí pekárna dodává stále čerstvý chléb, nezávisle na tom, od kolika do kolika má otevřeno nejbližší obchod s pečivem, nezávisle na tom, jaké klasické a unifikované těsto připravují velké továrny na výrobu chleba. Chlebové směsi Küchenmeister Ochutnávkové balení. Vyniká výborným zpracováním a velmi dobře navrženými programy. Domácí pekárna Sana SmartBreadMaker.


Množstvím programů uspokojí i náročnější pekařky a pekaře.

Vyniká tichým ale výkonným motorem a dobrým zpracováním těsta. Je vyrobena z kvalitního. Nejenom, že upeče chleba, ale zvládne i marmeládu, sekanou, mléčnou rýži a díky vlastnímu programu si nastavíte pracovní postup vlastního receptu takzvaně na tělo. Náhradní díly a příslušenství pro domácí pekárny.


Značkové domácí elektrospotřebiče. Váš účet Přihlásit Vytvořit účet Zapomenuté heslo Kč Toggle Dropdown. Pekárna v jednorázovém moderním provedení, u které si můžete vybrat ze 12ti přednastavených programů.


Také je zde možnost pečení bezlepkového chleba pomocí rychlého pečení.

Na pekárně naleznete displej. Pokud budete péci chléb pro více lidí, pak vybírejte pekárny s větším objemem. Sbírka vyzkoušených receptů s fotkou a srozumitelným postupem pro začátečníky i pokročilé kuchaře. Na své si přijdou také vyznavači zdravého životního stylu – ti si zde mohou připravit chutný žitný chleba. Pekárna je také skvělou volbou pro osoby s dietami - například pro.


Použil jsem jednu z chlebových směsí přiložených u domácí pekárny DOMO. Jednalo se o Žitný chléb, pro který používá výrobce oba německé názvy - Roggenmisch nebo Landbrot. Chléb je tmavý se silnou, tvrdou.


Ano, to je pravda, max. Stačí pouze do hnětací nádoby nasypat příslušné suroviny, vybrat program na pečení, zmáčknout start a pekárna udělá vše za vás. Spousta pekáren na chleba má navíc možnost odložení startu, tzn. Kompaktní rozměry, nerezové zpracování a volitelných programů (včetně bezlepkového) z pekárny dělá velmi užitečného pomocníka i do menších kuchyní. Vlastnosti pekárny: Volba.


Jistě ji uvítají i všichni ti, kteří pečou často, ale nechtějí, aby jim pekárna zabírala příliš mnoho prostoru. Zobrazit zahraniční pekárny. Popis: Prodám dvouhákovou pekárnu DOMO , vhodná i pro bezlepkové pečení díky nastavitelnému programu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Doufáme, že naše rady a poznatky pro vás budou přínosné, až se k pořízení vlastní domácí pekárny.

Díky možnosti odloženého startu si můžete s touto domácí pekárnou snadno naplánovat na kdy má být čerstvý chléb upečený. Druhá pekárna Domo na trhu, která má dvě vany a vlastní program. Můžete péct hranatý nebo kulatý chléb.


Servis pekáren Domo : Domo elektro s. Autorizovaný specializovaný prodejce pekáren Domo v ČR. Popis: Fajnový domácí pomocnk pro milovníky chleba. Bez zásahu obsluhy si těsto zamíchá,vykyne,upeče a ještě udržuje chléb teplý, když jej hned nevyndáte. Nyní z dietních důvodů již nevyužita, proto prodávám.


Plně funkční, je trochu v levém dolním rohu z vnějšku promáčklá - tak jsem ji již kdysi obdržel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky