středa 14. března 2018

Džbán teo 2 5 ls vyluhováním a chlazením

Objem litru se postará o váš pitný režim, ať už máte chuť na ovocnou limonádu, vinný střik nebo voňavý čaj. V čem je Džbán TEO l, s vylu Džbán TEO 2. Vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i přípravu vřící vody přímo ve džbánu. Je vyroben z vysoce kvalitního žáruvzdorného borosilikátového skla, je proto vhodný pro plynové elektrické a sklokeramické sporáky.


Univerzální džbán , který umí připravit lahodné chlazené nápoje stejně hravě jako ty horké, se jmenuje TEO. Multifunkční skleněný džbán , ideální pro přípravu horkých i studených nápojů , si najde místo v každé domácnosti. Ať už dáváte přednost čaji, který připravíte pohodlně pomocí vyluhovacího sítka, nebo máte raději chlazené nápoje, které díky chladicímu dílu vydrží dlouho studené. S vylúhovacím sitkom a chladiacim dielom pre prípravu ovocných nápojov, vhodné na prípravu čaju a nápojov zalievaných vriacou vodou aj prípravu vriacej vody priamo v džbáne. Název a popis: Džbán TEO 2. Vynikajúci na prípravu a podávanie horúcich a studených nápojov.


Tescoma Džbány do vaší kuchyně. S odšťavovačom pre ľahké vytlačenie limetiek, citrónov, pomarančov a menších grepov priamo do džbánu. Džbán TEO vyluhováním a chlazením o objemu l je určen pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. Součástí dždánu je i vyluhovací sítko a chladicí díl. Vhodné pro přípravu čaje a nápojů z. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně. DŽBÁN TEO L, S VYLUHOVÁNÍM A CHLAZENÍM platné do: 28. Všechny informace o produktu Otvírák na konzervu Džbán TEO 2. Džbán TEO vylúhovaním a chladením o objeme l je určený na prípravu a podávanie chladených i teplých nápojov. Súčasťou dždánu je aj vyluhovacie sitko a chladiaci diel.


Tento produkt je aktuálně nedostupný. Nebuďte smutní, vybrali jsme pro Vás podobné produkty , jež si můžete ihned objednat. Džbán Teo s chlazením a vyluhováním je vyroben ze žáruvzdorného borosilikátového skla a je vhodná k ohřevu na plynových, elektrických i sklokeramických sporácích.


Obsahuje dva díly, první dáte naplněný vodou do mrazáku zmrazit a pak vám vychladí nápoj, druhý díl je vyluhovací sítko na čaj nebo ovoce. Elegantní džbán s uchem s obsahem litru má povrchovou úpravu z kvalitního smaltu. Velmi elegantní tvar zvýrazňuje červená barva s bílými puntíky. Víčko, vyluhovací sítko a chladicí díl z odolného plastu. Plastové díly v mixu barev.


Chladicí díl pro džbán TEO 2. Počet obrázků v galerii: 3. Naše cena včetně DPH 49Kč. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Džbán je vyrobený zo žiaruvzdorného borosilikátového skla a viečko z kvalitného plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky