pátek 2. března 2018

Spiralizer tescoma

Se spiralizérem HANDY připravíte snadno a rychle druhy ozdobných spirál ze zeleniny nebo ovoce. Three blades made of high-grade stainless steel. Easy to secure to the working surface with an efficient suction cup.


Spiralizer tescoma

Tenké nudličky z červené řepy, dlouhé okurkové špagety nebo spirály z ředkviček. Možná jste si kvůli velmi efektnímu a praktickému zpracování syrové zeleniny v minulosti koupili spiralizér. Use the graters and slicers to prepare light side dishes.


You can find them all here, either basic or fully-equipped for different thicknesses and kinds of slices. Tri čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, ľahké pripevnenie na plochu účinnou prísavkou. A spiralizer is a handy kitchen gadget for the health conscious.


Spiralizer tescoma

The BBC Good Food cookery team explain what it is and how to use it. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door. Best blow-out spiralizer. This spiralizer is an attachment for a KitchenAid stand mixer that secures to the front of the machine. Ideal for those dedicated to spiralizing, this attachment has two blades for noodles and two for ribbon slices.


A spiked pad holds the veg securely and with the slide of a switch the mixer’s. Sharp prices and fast delivery from our own stock! Order top quality kitchen knives, knife sets and chopping boards from the expert.


Spiralizer tescoma

Excellent for making decorative carrot spirals. Cut the end of the cucumber. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders.


Produktet er endnu ikke bedømt. Pris ved køb af , 39DKK. Du kan nu lave nye lækre retter og ny pynt på dine klassi. Back to Kitchen Prep Tools 4. Progressive PLProfessional Mandoline. Místo sacharidů a kalorií si dejte k obědu cuketové nudle, jedinečné saláty či zeleninové těstoviny.


Spiralizer tescoma

Do kráječe prostě vložte kus zeleniny, zatočte rukojetí a zdravé a chutné pokrmy jsou na světě. Snadno se čistí a je vhodný i do myčky. Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Accessories for meat grinder HANDY , cookie maker and sausage stuffer.


Superadhesive mat HANDY , with protective box. Longitudinal cutter HANDY. Připravíte s ním snadno a rychle mnoho zdravých a chutných originálních pokrmů. Spiral cutter HANDY , blades.


Multifunkční stroj HANDY od české značky Tescoma se snadno připevní přísavkou na pracovní plochu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky