pondělí 19. března 2018

Čepel na florbalku

Na florbalovej čepeli závisí to, ako sa ti bude pracovať s loptičkou. Preto si vyber čepeľ, ktorá vyhovuje tvojej hre. Ak si strelec, zvoľ tvrdú čepeľ, pokiaľ radšej prihrávaš a tvoríš hru, ideálna pre teba bude mäkká čepeľ. Pre väčšinu hráčov, ktorí hrávajú florbal pre radosť sa však najviac hodí univerzálna. Ukážeme vám, jak se správně mění čepel na florbalové hokejce.


Místo pistole můžete použít ohřívání v horké vodní lázni. S Radkem z jednadvacítky se podíváme na to, jak zkrátit florbalku. Měkká čepel (SB, S, Soft, Touch) Ideální volba pro technické hráče a při preferování střelby tahem.


Nedoporučujeme na častou střelbu příklepem - měkkost čepele může zapříčinit deformaci špičky a nepřesnou střelbu. Nezatracujte florbalku kvůli prasklé čepeli. Poradíme vám, jak si vybrat florbalovou čepel a vyměnit ji za zničenou. Vyberte si na hru i freestyle.


Takové florbalky jsou vhodné na rekreační či jednorázové hraní. Pokud chodíte hrát častěji byli byste po menším zdokonalení dovedností nespokojeni, protože nulové vyhloubení čepele (konkávnost) neumožní správné „nabrání“ míčku na čepel a střely jsou méně razantní a nepřesné. Všeobecne možno povedať, že takmer každú čepeľ možno vytvarovať tak, aby bola konkávne. Tvrdosť veľkým spôsobom ovplyvňuje razanciu strely a tiež jej presnosť.


Každý model sa od ostatných líši špecifickým rebrovaním. Tady ve videu najdeš detailní návo jak na na to. Jak natvarovat florbalovou čepel. Většina hráčů, kteří se florbalu věnují delší dobu, si čepel hole natvarují přesně podle svých individuálních požadavků a potřeb.


Čepel na florbalku

Natvarování florbalové čepele se nejlépe provede nahříváním čepele pomocí horkovzdušné pistole nebo v horké vodě. V momentě, kdy materiál. PP materiál je hrubší, než PE a tudíž. Nevýhodou tohoto materiálu je, že na většině gumových povrchů hodně drhne a tím pádem se špatně střílí tahem. Pro rekreační hru si vyberte florbalku dle své libosti.


Kombinujte různé hole s čepelemi od jiných výrobců a vytvořte si unikátní kousek. Pokud se však chystáte vtrhnout jako uragán do soutěžních utkání, měli byste pamatovat na některá pravidla, která se vážou k florbalové holi. Salming Aero čepel na florbalku - radical. Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov s cieľom ponúkania a spracovania marketingových ponúk spoločnosťou Necy s. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem nabízení a zpracování marketingových nabídek společností NECY s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Typ čepele má obrovský vliv na hru a do určité míry určuje i styl a využití florbalky jako takové.


Florbalová čepel je ten nejdůležitější komponent celé hole. Většina profesionálů moc nehledí a neupíná se na vlastnosti samotné hole (shaftu), jako právě čepele. NB (NBC s karbonovou vsadkou), SB nebo TOUCH. Pokuď zrovna nejste majteli speciálky na freestyle (evo hook,evo sanseido,salming 7x zorro.),tak tady mám pro vás návojak to jakžtakž zahnout aby s tím šel freestyle. Jak zahnout čepel na freestyle?


Dle skladové dostupnosti je možno domluvit i jinou barevnou variantu. Boty na florbal VÝHODNÝ florbalový pack Sportovní dresy Oblečení pro volný čas Novinka EXTEE a MPS Ostatní sporty Napište nám Brankářské florbalové vybavení. Doživotní záruka na čepel.


Kup u nás florbalovou hokejku a když zlomíš čepel , dáme ti novou. Podmínky uplatnění akce. Denisa Daňková expertka sekce.


Kvalitní a vysoce odolné čepele na výrobu vlastních nožů. Vyzkoušejte ověřené značky CONDOR nebo MORAKNIV. Vyrobte si vlastní originální nůž s jedinečnou rukojetí a použijte pouze špičkové čepele z naší nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky