úterý 22. srpna 2017

Závěsný vak na rajčata

Navíc v něm lze pěstovat hlízy brambor! Součástí soupravy je i držák na zavěšení. Servírujte na stůl vždy čerstvá rajčata nebo jahody – rovnou z balkonu či terasy! Na čerstvé zelenině a ovoci vypěstovaném doma bez chemických přísad a pesticidů či konzervantů si s chutí pošmáknete.


S domácím ovocem a zeleninou již nechcete nakupovat v supermarketu.

Závěsný vak udrží ideální teplotu a vlhkost. Argumentem prodejců prodávajících speciální pěstební nádoby na visící rajčata je - podle nich - fakt, že se živiny dostávají rychleji do zelené části vlivem gravitace. Těžko říci nakolik to podpořilo jejich prodej, když na začátku sezony tyto nádoby prodávali zhruba za 3korun za kus.


Rostlina údajně snadněji vstřebá zalivku a hnojivo díky využití gravitace. Dokonalý závěsný truhlík na ovoce a zeleninu! Nyní můžete snadno pěstovat rajčata , jahody, baklažány, okurky, papriku, bylinky a spoustu dalších! Pevný, polyetylenový, znovupoužitelný vak na pěstování jahod.


Každý vak obsahuje pěstících otvorů.

Pomáhá předejít riziku napadení škůdci a nutnosti pletí. Topsy Turvy závěsný vak na rajčata nebo jahody za pouhých 2Kč! Jestliže preferujete klasické pěstování, kupte svým rostlinám aspoň nový květináč ! Dřevěný obal na květináč, krásná dekorace. Květináč 280x198x1mm na okap Terra terakota.


Na pěstování teplomilné zeleniny, jakou jsou rajčata , je dobré, když je. Hledali jste závěsný vak na rajčata ? Stačí zavěsit, nasadit, přisypat hlínu a zalévat – doručení po ČR zdarma! Nejlevnější e-shop GadgetEshop.


Zboží za akční ceny, slevy. Tak jsme si objednali zvýhodněné balení tří závěsných vaků na pěstování rajčat s tím, že to vyzkoušíme. Samozřejmě, že jsme sázení a pěstování rajčat hlavou dolů dokumentovaly a psali o tom i na tomto webu.


Oni i ostatní známí, kterým jsme o. Prohlédněte si aktuální katalogy a závěsný vak na rajčata v akci obi od 14. Nepotřebujete zahradu, stačí minimum místa. Vychutnejte si chutná rajčata či jahody.

Skvěle šetří prostor a při sklízení se nemusíte ohýbat, plody nejsou zašpiněné a po sklizni vak jednoduše složíte. Hledáte vhodné místo na umístění květináče s bylinkami či květinou? Ukážeme vám, jak na to.


Akční nabídka od Vykupto. Receptů na vhodnou „rajčatovou“ směs do pytlů existuje celá řada. Pytlované směsi koupíte v hobbymarketech a zahradnictvích. Previosa Vak na pěstování. Ideální na balkon, terasu i zahradu.


Díky zavěšení šetří váš prostor. A přece řada pěstitelů ověřila, že tímto originálním způsobem lze pěstovat plodiny s větším výnosem než klasickým způsobem. Využijete nevyužité místo, získáte originální dekoraci a zlepšíte výnosnost svých rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky