úterý 8. srpna 2017

Keramické dozy na potraviny

Kvalitnú keramickú dózu si vyberte na vetroshop. Obľúbeným produktom je Sklenená dóza Sabichi Cockerel, 9ml za 3. Dóza Sabichi Heart, 6ml za 4€. Správné dózy na potraviny jsou půl úspěchu při skladování potravin.


Vybírat můžete z keramických a plechových dóz o různých objemech, do kterých uskladníte čaj, kávu, cukr, těstoviny a mnoho dalšího.

Kreativitě se meze nekladou! Dózy a dózičky, sklenené, keramické , kovové na potraviny , drobnosti alebo akékoľvek Vaše poklady S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Uskladnite si ptoraviny tak ako sa patrí!


Vám chýba dóza na čaj, dóza na kávu, dóza na cukrovinky či sušienky, na FAVI nájdete širokú ponuku potravinových dóz v rôznych veľkostiach a tvaroch. Styl skandinávský retro vintage provence venkovský minimalistický Řadit Filtrovat Dop. Sada krabiček na potraviny a vakuové pumpy Compactor Food Saver.


Máme jednu z nejširších nabídek potravinových dóz na trhu. Krabičky jsou k dispozici v různých tvarech a velikostech, v některých můžete dokonce přímo péct!

Dózy na potraviny nabízíme od plastových až po speciální silikonové. Pokud hledáte dózu na potraviny , mouku, kávu, stylové zavařovací sklenice, jste zde správně. Stačí pouze vybrat ten správný materiál. Neschovávejte své dózy na potraviny , ale pěkně je ukažte!


Plechové, keramické , skleněné. I mně se lépe vaří, když mám vše po ruce. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tyto designové promyšlené a velice praktické dózy a zásobníky od značek Bergner, Kela, BerlingerHaus nebo Stoneline jsou pomocníky každému, kdo se rád pohybuje v kuchyni. Můžete je využít na úschovu trvanlivých potravin, nebo zbytků jídla do lednice.


Tyto dózy a zásobníky jsou také esteticky velmi pěkné, takže je můžete využít jako dekoraci a zpříjemnit si tak. Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín. Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú.


Správne dózy na potraviny sú polovicou úspechu pri skladovaní potravín. Vyberať môžete z keramických a plechových dóz v rôznych objemoch, do ktorých uskladníte čaj, kávu, cukor, cestoviny a veľa ďalšieho. Uložte své potraviny , koření, pečivo nebo třeba cukrovinky vkusně a bezpečně zároveň.


Zůstanou dlouho svěží a vy o nich budete mít dokonalý přehled. Tieto dózy sú vhodné do chladni.

Keramicke dozy na potraviny. Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny , ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Zdravé a bezpečné skladovanie potravín v sklenených nádobách od GLASSLOCK. Plastová nádoba na potraviny značky Tefal MASTER SEAL FRESH umožňuje uchovávání jídel a jejich ohřev v mikrovlnné troubě. Dokonale těsnící víko zaručuje čerstvost potravin a bezpečnost při přepravě.


Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do myčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky