středa 9. srpna 2017

Nástěnné poličky

Vybírejte si Regály a poličky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí. Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete. V internetovém obchodě Kette.


Přejděte na web a prohlédněte si nabídku. Moderní a stylové nástěnné police na prodej za super cenu. Koupíte online v eshopu Mobelix. Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor.


Police jsou skvělým řešením, ať už jimi chcete oživit obývací pokoj, nebo je chcete umístit v ložnici nad postel. Nástěnné i regálové police a poličky. K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. Hledáte poličky na zeď, které se budou hodit do vašeho interiéru? Podívejte se k nám na e-shop, určitě si vyberete.


Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Díky čemu jsou kompletní nástěnné police, ehm, kompletní? Musí se skládat z police a konzoly (případně už mohou být spojené), aby se daly připevnit na zeď. Potřebujete také správné upevňovací prvky a samozřejmě i nářadí.


Prohlédněte si naši nabídku a pořiďte si úložné prostory, které potřebujete. Dřevěné nástěnné police a poličky na zeď Moderní polička na zeď je ideální místo, kam můžete umístit bytové dekorace, vázy, svícny nebo také výtvory vašich dětí, abyste je měli vy a vaši hosté vždy na očích. Police a nástěnné poličky jsou skvělým doplňkem do Vašeho bytu či domu. Nabízíme police a nástěnné poličky z kvalitních materiálů.


Vtipné dekorace, knihy či svíčky si najdou místo na stylové poličce. Designové poličky v retro stylu se mohou stát novými členy i ve vašem obýváku. Nenechávejte si nasbírané suvenýry, či rodinné fotografie zavřené ve skříních a dejte je hezky na odiv.


Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Oživte jej těmito elegantními poličkami. Nejsou vhodné jen do obývacího pokoje, ale třeba i do koupelny. Velmi pěkné poličky unesou až kilo.


Nástěnné poličky

Sada obsahuje 3ks poliček různých velikostí. Součástí balení jsou šrouby a hmoždinky pro uchycení poliček do zdi. Pokud si poličku chcete dát nad křeslo a postel, myslete na správnou výšku, abyste se při vstávání neuhodili do hlavy. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.


Poličky jsou z laminovaných dřevotřískových desek. Bílé police, dubové poličky , police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Elegantní poličky s lehkým nádechem retra nabízí dostatek prostoru pro knihy, květiny nebo jiné dekorace.


Nástěnné poličky

Materiál je šetrný k životnímu prostředí a zároveň je odolný proti vlhkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky