pátek 11. srpna 2017

Krabice na cupcakes

Krabice na cupcakes

Nabízíme různé elegantní obaly právě pro tyto pamlsky. Krabičky na makronky, cupcakes i pralinky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů. Naše konstrukce není potřeba lepit, jen složíte a krabičky jsou připraveny.


Součástí krabice je i papírová vložka pro zajištění stability cukrářského výrobku. Prevádzkovateľ, spoločnosť Tlačiareň Bardejov, s. Nutné cookies pomáhajú, aby bola webová stránka použiteľná tak, že umožní základné funkcie, prístup k zabezpečeným sekciám webové stránky či na zapamätanie nutného používateľského nastavenia - nedajú sa vypnúť. Ponúkame rôzne elegantné obaly práve pre tieto dobroty.


Naša konštrukcie nie je potreba lepiť, len zložíte a krabičky sú pripravené. Dizajnovým kúskom sú aj cukrárske krabičky na makarónky, alebo na drobné koláčiky cupcakes. Samozrejmosťou v našom obchode je široký sortiment krabíc na zákusky a kompletná ponuka na balenie a prenos torty. Praktické krabice s vnútornou fixáciou na cupcakes.


Krabičky sú ideálne na balenie cukroviniek ako sú cupcakes a muffiny. Všetky typy krabičiek sú určené na priamy styk s potravinamy, predávame v rôznych rozmeroch a farebných prevedeniach. Papírová krabice extra pevná s průhledným víkem na cupcakes a muffins.


Základnýmproduktom sú klasické biele krabice z hladkej lepenky. V ponuke sú však aj krabice z pevnejšieho materiálu vlnitej lepenky pre väčšie a ťažšie torty. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Papírová vložka extra pevná, vyrobena z mikrovlny v bílo - bílé barvě.


Slouží ke vkládání cupcakes a muffins, díky ní má výbornou stabilitu a pevnost. Průměr výřezu kolečka na vložce je cm. Vložka do krabice na mufiny a cupcakes. Rozměr: x 3x cm. Daný výrobok nemá atest pre priamy styk s potravinami.


Na běžné skladování se hodí čistě bílé krabice. Pokud chcete někomu darovat jedlý dáreček, můžete krabici nazdobit fixy nebo nálepkami. Krabice na dort i cukroví by měla také hezky vypadat. V nabídce máme také krabice již zdobené, s různými barevnými obrázky a motivy pro všechny příležitosti. Objednejte si výslužkové krabice dle Vašeho přání.


Krabice na cupcakes

Pokud Však máte vlastní nápa na originální krabičky na výslužky, neváhejte poptat zakázkovou výrobu na info. Vhodná na zákusky pre svadobníkov, pre hostí na oslavách. Do krabice je potrebné dať na spodok papier. Krabica s vnútornou fixáciou na cupcakes. Cukrárska krabica z pevnej lepenky je určená pre bezpečný prevoz a skladovanie.


Existují také speciální rošty na chlazení nebo můžete použít rošt z mikrovlnné trouby. Cupcakes se na nich chladí, aby papírové košíčky nezvlhly a neodlouply se. Na odměření stejných dávek těsta se vám může hodit lžíce na kopečkovou. Díky unikátnímu tvaru průhledného víka vidíte kvalitu a vzhled daného produktu.


Krabice na cupcakes

U krabic 18x15x 25x15x 25x15x 30x25xa 38x28xje možné objednat dno potažené PP folií proti promaštění. Pro snížení rizika přenosu viru je okamžitý zákaz hotovostních transakcí. Veškeré zásilky na dobírku je tak možné hradit pouze platební kartou. Nějak mě nadchly ty malinké barevné roztomilé cupcakes.


Proto jsem se rozhodla udělat jich pořádnou dávku a namíchat je do krabice. Ingredience na vanilkové cupcakes (měla jsem ks): 1g másla (pokojové teploty) 1g cukru krystal velká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky