čtvrtek 3. srpna 2017

Mlýnek na sůl a pepř tescoma

Moderní elektrické mlýnky na pepř a sůl vyrobené z nerezavějící oceli nebo odolného plastu. Není pochyb o tom, že čerstvě mletý pepř nebo hrubozrnná sůl dodají hotovým i připravovaným jídlům delikátní chuť a intenzivní vůni. Jestli se o ně nechcete připravit a nevyhovuje vám hmoždíř, neměl by vám v kuchyni chybět mlýnek na pepř a sůl.


Mlýnek na sůl a pepř tescoma

Bez soli a pepře to v kuchyni nejde. Mlýnek na baterky, který nemá chybu. Vyrobeno z kvalitní nerezavějící oceli a odolného plastu, opatřeno prvotřídním keramick.


Vynikající pro čerstvě mletý pepř, sůl, sušený tymián, rozmarýn apod. Nevěřte tomu, že „samo se to neudělá“! Stačí je otočit dnem vzhůru a ochotně se pustí do díla. Není třeba je vypínat ani zapínat, do provozu je uvede pouze tento jednoduchý pohyb! Hodnocení produktu: (recenzí).


Se prvotřídními keramickými mlecími mechanismy, s nastavitelnou. TESCOMA elektrický mlýnek na pepř a sůl PRESIDENT, v 1. Veškeré informace o produktu. Průhledné doplňovací dvě komory umožňují sledovat naplněnost mlýnku. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Díky možnosti nastavení hrubosti mletí přijde vhod nejen při doladění pokrmu u stolu, ale také při vaření. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Elektrický mlýnek pro čerstvě mletý pepř a sůl. Návod je nedílnou součástí.


Objevte jedinečnou chuť čerstvě namletého koření. Pořiďte si mlýnek na koření a už jinak své jídlo ochucovat nebudete! Velmi oblíbené u našich zákazníků jsou francouzské mlýnky na sůl a pepř firmy Peugeot. Motorek mlýnku pohánějí AA tužkové baterie V, které však nejsou součástí balení.


Díky keramickému systému mletí se skvěle přizpůsobí jemnému i hrubému mletí. Tescoma President mlýnek na pepř a sůl. Mlýnky na koření – TESCOMA mlýnek na chilli papričky GrandCHEF.


V čem mlýnek GrandCHEF vyniká? Exkluzivní mlýnek President vynikající pro čerstvě mletý pepř , sůl , sušený tymián, rozmarýn apod. Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné.


Klasická slánka s pepřenkou jsou sice retro, ale naše rozmlsané jazýčky neuspokojí tolik, jako čerstvě namletá sůl a pepř ! Všechny výrobky jsou precizně zpracovány a vynikají originálním designem. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Popis: Dva dřevěné mlýnky na pepř s nerezovým soukolím.


Bez pořádného mlýnku na sůl a pepř se žádný gurmán neobejde. Jedině čerstvě mleté koření má totiž výraznou chuť. Dopřejte si více a dodejte společnému stolování šmrnc!


Opatřeno prvotřídními keramickými mlecími mechanismy se samostatně nastavitelnou hrubostí mletí pro pepř i sůl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky