pátek 25. srpna 2017

Fritovací hrnec

The UK network for ambitious entrepreneurs. We support founders to scale their startups. You could join a growth programme and take your business to the next level. Pravděpodobně jeden z nejběžnějších typů, na který můžete narazit.


Fritovací „fajnšmejkr“ si dopřejte rotační fritézu.

Jak již název tohoto produktu prozrazuje, jde o fritovací hrnec , v jehož vnitřních útrobách neuvidíte topnou spirálu ohřívající samotný olej. Minifritéza v kombinaci s fondue. Protože Ti to možná nic neříká, jen v rychlosti: Codi Energis-super odmašťovač na vše.


Výhodou je vysoký tvar, který ušetří spotřebu oleje. Fritéza je vhodná pro přípravu chutných hranolek, všech druhů mas a ryb,. Můžete v něm ale i klasicky vařit nebo připravovat potraviny nad párou.


Hledáte kvalitní fritovací hrnce s celou řadou funkcí nebo vás raději lákají jednodušší levné fritovací hrnce? Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny.

Výborný fritovací hrnec Tefal FF175Dmá tepelně izolovaný plášť a olejový filtr, který má na starosti zachytávání a odstranění nečistot. Najednou můžete připravit kg potravin s maximálním objemem l oleje. Dozlatova smažené hranolky, řízky nebo třeba obalovaný květák vykouzlí fritovací hrnec během chvilinky.


Vše navíc bez do všech stran prskajícího oleje, přepalování a nerovnoměrného prosmažení. Bát se nemusíte ani nepříjemného olejového zápachu, který spolehlivě zkrotí zabudovaný pachový filtr. Vy si zatím můžete připravit slavnostní tabuli na nedělní oběd. Oceníte rychlost přípravy jídla, a navíc jen s minimálním množstvím oleje.


Bohužel je friťák trochu hlučnější, ale to není vážný. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Tefal nabízí široký sortiment fritéz od klasických modelů až po pokročilejší (profesionálnější) modely. Většina fritéz je vybavena patentovaným filtračním systémem, díky němuž zůstává fritovací olej čistý, a připravené jídlo je tedy zdravější.


Jak vybrat fritovací hrnec. Na trhu se objevují různé modely. Z hlediska konstrukce se lze setkat s možností, kterou je fritovací hrnec se skrytým topným tělesem.


Jde o velmi populární variantu, kdy v útrobách není. K FRITOVACÍMU HRNCI NYNÍ ZDARMA KUCHAŘKA S RECEPTY PRO HORKOVZDUŠNÝ HRNEC !

Horkovzdušný fritovací hrnec Royalty Line RL-AF3. Tenhle zdravý friťák je při vší pokoře zkrátka pecka! Files are available under licenses specified on their description page. Z tohoto důvodu ji připojujeme pouze na zásuvku s jištěním nejméně A. Hrnec fritovací ORION 3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky