čtvrtek 10. srpna 2017

Držák na toaletní papír bez vrtání

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Stylová sada koupelnových doplňků, stojan a držák na toaletní papír , kartáč na WC, RIVALTA WENKO. Betonový držák na toaletní papíry Lyon Béton Cloud S. Ať žije vakuová pumpička, která má sílu jako železný muž! Právě díky ní totiž přísavka značky Wenko drží na stěně jako přibitá a unese až úctyhodných kg.


Právě ona pumpička, která je součástí balení, udělá tu největší práci za vás. A pokud budete chtít časem přísavku sundat a třeba posunout na jiné místo, není problém. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


I bez vrtání to drží jako přibité! Nejste s vrtačkou kamarádi? Nebo se vám jen nechce vrtat do zdi a obkladu, protože se bojíte, že se to neobejde bez poškození?


Prozkoumejte naše koupelnové doplňky s nekonečnou nabídkou designových variant. Každá koupelna se s nimi změní v oázu, kde se cítíme pohodlně a kde rádi trávíme čas. Ať už hledáte držák na vysoušeč vlasů, dávkovač mýdla nebo držák na zubní kartáčky: vše najdete přímo zde.


Držáky na toaletní papír stejně jako WC štětky naleznete na každém WC a všichni budou určitě souhlasit, pokud řekneme, že je to věc nadmíru praktická. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Dostupnost dní Do obchodu Chcete vědět o slevě tohoto produktu? Pověste cokoliv bez vrtání a lepení. Praktické uchycení bez vrtání ! Ocelová hrazdička pojme standardní roličku toaletního papíru, ze které se pak papír lépe odvíjí.


Díky chromované krytce držák nejen lépe vypadá, ale také si přes. Je flexibilní a odolná tak, aby v omezeném čase na miniaturním prostoru, umožňovala splnit různé představy a přání každého člena domácnosti. Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Na funkčnost výrobku poskytujeme prodlouženou záruku let, na povrchovou úpravu výrobku roky. Na jednotlivé části výrobku (pumpička dávkovače, štětiny toaletního kartáče, rukojeť a krytka kartáče, keramické a skleněné nádobky) je.


Držák bez krytu na toaletní papír. Detail produktu Do obchodu. Kč 8Kč Hnědý stojan na toaletní papíry InterDesign Twillo-. BEZ VRTÁNÍ TurboLoc - WC ště. Držáky zásobníky a rezervní zásobníky na toaletní papír.


Povrchy zůstávají nepoškozené. Zaoblený držák lze kdykoli beze stopy odstranit a znovu připevnit pomocí nového adaptéru BK20. Má hravý, elegantní design se.


Lepení výrobků se stává stále oblíbenější, a my vám nabízíme všechny výrobky vhodné k přilepení seskupené do vlastní kategorie. Decentní design do moderně zařízené koupelny Tento vysoce lesklý pochromovaný držák na toaletní papír je vybaven přísavkou. Má decentní, luxusní design a hodí se tak perfektně do každé koupelny.


Navíc nabízí místo pro tři náhradní role toaletního papíru. Na vyhledávači zboží zbozi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky