čtvrtek 17. srpna 2017

Pracovní deska lamino

Lamino desky vzorník Vzorník lamino desek - kuchyně Nobilia. Oslovil Vás některý z dekorů? Domluvte si schůzku s našimi designéry (studio máme na Praze - Holešovice - kontakt zde). Díky novým technologickým postupům jsou na trhu lamino desky s vysokou odolností vůči otěru, poškárbání, žáru i chemikáliím, a to vše při současně velmi jednoduché údržbě. A kdyby přeci jen vlivem nešetrného zacházení k poškození pracovní plochy došlo, výměna je velmi snadná a nezruinuje vás.


Proč ji tedy nenahradit kvalitní laminátovou deskou?

Vyberte si ze vzorníku. Dnešní lamino desky si kvalitou v ničem nezadají s přírodními materiály. Snadno se udržují a můžete si vybrat z. Kuchyňská pracovní deska Dub nebraska. Hloubka desky je cm. Maximální délka desky vcelku.


Výroba a prodej pracovní , kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru.

Pracovní desky koupit o objednat u OBI. Barvy dezénů nemusí díky použité skenované technologii odpovídat skutečnosti v plném rozsahu. Navíc kuchyňské pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Pokud nechcete používat prkénko na krájení, je pracovní deska z keramiky pro vás ideální.


Jestliže vám často padá hrnec, pak si pořiďte pracovní desku z kompozitního materiálu. Před koupí pracovní desky je proto nutné si rozmyslet. Co si pod pojmem lamino deska máme představit? Nehledejme za tím nic světoborného.


Ta však sama o sobě není příliš odolná a tak se na povrch aplikuje právě lamino. Znamená to, že je po obou stranách nanesena ve vrstvách melaminová. Ke všem dekorům desek nabízíme hrany v příslušném dekoru.


V rámci prodejního servisu nabízíme rozvoz (závoz) u nás zakoupených desek. TIP: Pro povrch kuchyňských desek a stolů nabízíme tzv. Kolekce dekorů je jiná!


Nádherný dekor dub lancelot se hodí k téměř každé světlejší barvě. Tloušťka materiálu a hloubka desky jsou pevně dané. Na vás je ovšem výběr šířky a to hned z šesti variant, podle toho kolik skříněk chcete spojit.


Keramická deska jsou různé keramické desky, protože výběr dlaždic, které můžeme vytvořit, je široký.

Je odolné proti poškrábání a vysokým teplotám. Nevýhodou je, že se snadno přelomí, takže je vždy lepší kupovat víc balení těchto dlaždic. Naše kuchyňské pracovní desky testujeme tak, aby zvládly až let používání a na tyto roky vám také poskytujeme záruku.


Kromě desek ve standardních rozměrech nabízíme i pracovní desky na míru, které se vám maximálně přizpůsobí. Tyto pracovní desky na míru jsou vyráběny z řady materiálů - z laminátových desek. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ.


Při každém vaření dostává pořádně zabrat a bez diskuze patří k jedné z nejnamáhanějších a také nejviditelnějších částí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky