čtvrtek 3. srpna 2017

Jednorázové mycí žínky

Slouží k šetrnému omývání pokožky celého těla i aplikaci kosmetických přípravků. Navíc můžete vybírat z několika různých druhů ( jednorázové nebo klasické ze 1 bavlny) a barevných variant. Nejčastěji používá naše.


Jednorázové mycí žínky pro péči a ošetřování osob především upoutaných na lůžko. Jedná se o pomůcky, které jsou vhodné pro ošetřující personál v nemocnicích a sociálních ústavech, domovech důchodců či diagnostických ústavech. SENI CARE Žínka na mytí pro dospělé bez fólie jsou vhodné pro čištění pokožky pomocí ošetřujících prostředků. Výrobek na jednorázové použití.


Vyzkoušejte jednorázové mycí žínky z netkané textilie. Jemný materiál je vhodný pro pravidelnou péči o tělo. K výrobě jednorázové mycí žínky je použita zdravotně nezávadná 1 netkaná textilie, která je ideální i pro mytí miminek a dětí. Díky preciznímu zpracování a vysoké gramáži je žínka velmi příjemná i pro citlivou pokožku. Nasazování mycí žínky je velmi rychlé, parádně na ruce drží a samotná péče o. Nabízíme vám velice oblíbenou, praktickou jednorázovou mycí žínku, ze zdravotně nezávadné netkané textilie.


Stala se tak již nezbytnou součástí personálu v nemocnicích, v domovech důchodců, sociálních ústavech, ale i při koupání miminek, malých dětí či při cestách, kde není možnost osprchování. Díky použitému materiálu, můžete žínky používat i při péči o miminka a malé děti. Rozměr žínek: 15x23cm.


Hygienické jednorázové mycí žínky pro šetrné čištění pleti jsou vyrobeny z celulózy. Jsou měkké a vysoce absorpční. Snadné nasazení, bez vnitřní folie. Určeno pro jednorázové použití.


Pro osoby s inkontinencí jsou jednorázové mycí žínky nejlepším řešením. Airlaid je netkaná textilie vyráběná z celulózy. Je jemná k pokožce a současně je velmi pevná v suchém i mokrém stavu (několikrát pevnejší než klasické papírové utěrky), může absorbovat až 6-násobek své váhy.


Je proto velmi vhodná k mytí těla. Seni Care Wash Gloves jsou jednorázové mycí žínky vhodné zejména pro šetrné a účinné čištění pokožky nemocného. Balení obsahuje kusů žínek.


V nabídce poskytujeme jednorázové mycí žínky značky Dermawed určené pro osobní hygienu. Pro klienty, kterým nevyhovuje mytí jednorázovými žínkami máme k dispozici jednoduché a kvalitní froté žínky ze 1 bavlny za velice příznivou cenu. Mycí žínky - jednorázové i klasické. Aktuální nabídka zboží v oddělení obchodu Osobní hygiena - Mycí houby a žínky Osobní hygiena - Mycí houby a žínky Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Podrobný popis výrobku Žínka vlhčená mycí neparfem. Vhodné pro mytí s použitím vody. Obsahují čistící a hydratační látky (pH - 5) a účinně tak. Měkké a vysoce absorpční. Seni Care Žínky s fólií - jednorázové buničinové mycí žínky s vnitřní fólií pro šetrné a účinné čištění pokožky nemocného.


Ideální k použití s čistící a mycí pěnou Attends.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky