pátek 18. srpna 2017

Inteligentní termoska

Přečtěte si více informací. Inteligentní termoska II forest animals 5l Rychlé a jednoduché pití nápojů při teplotě, kterou si sami zvolíte. Takové vlastnosti má inteligentní termoska Alfi. Vysoká kvalita, funkční použití a velké množství krásných designů. Díky praktickému pítku se hodí pro děti, na sport i do města.


Máme termosky ve velikostech a l. Vhodné především pro děti a aktivní lidi, prostě pro všechny ty, co se chtějí rychle a jednoduše napít nápoje v teplotě, kterou si sami zvolí. Je výjimečně odolná vůči nárazům a úderům. Tímto je obsah termosky dokonale izolován od okolní teploty. Korpus termosky je vyroben z nerezové oceli, tzn.


Jedná se o nerezovou potravinářskou ocel, která je odolná vůči kyselinám, a to i vůči nápojům obsahujícím velké množství ovocných kyselin. Potřebujete chytřejší řešení – inteligentní termosku, která myslí na všechno. Připravena je celá řada populárních motivů se zvířátky, piráty nebo princeznami. Protože jen otevřete víčko a pijete!


Inteligentní termoska

Jak jednoduché a rychlé. Nově možnost dávat do myčky i korpus termosky ! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Naše adventní nadílka pokračuje! Tentokrát vám ke každé termokonvici Gusto přibalíme 2ml balení šamponu a kondicionéru kvalitní vlasové kosmetiky Kaaral v hodnotě 5Kč.


Díky vnější straně z protiskluzového a matného materiálu se velmi pohodlně drží a nevypadne samovolně při držení v rukavicích. Vaše jídlo bude vždy připraveno ke konzumaci v ideální teplotě. Jednoduché a rychlé, otevřete víčko a pijete!


Vhodné pro děti a aktivní lidi, prostě pro všechny ty, co se chtějí rychle a. Termosky, Promaledobrodruhy. Přejete si teplý či studený nápoj na dlouhou dobu - toto je správná volba. INTELIGENTNÍ ISO TERMOSKA. POZOR: Před plněním termosky teplými nápoji, nechte horké nápoje vychladnout na teplotu určenou k pití!


DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Před plněním termosky teplými nápoji, nechte horké nápoje vychladnout na teplotu určenou k pití! Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Thermos, Primus, Stanley. Ahoj, uvažuji o koupi inteligentní termosky ( termoska s pítkem).


Máte s ní někdo zkušenosti? I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Detailní popis produktu. Krásná a praktická inteligentní termoska jistě nadchne svým vzhledem a vlastnostmi nejen rodiče, ale i děti. Tato termoska v elegantní bílé barvě má skvělé izolační vlastnosti (hod teplé a hod studené) díky dvojitým stěnám z potravinářského nerezu.


Inteligentní termoska

Ahoj Vašku, já kdysi potřeboval kvalitní termosku, která perfektně těsní a má priorita byla, aby dlouho držela teplé nápoje. Podívej se na inteligentní-termoska ;) 22. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. UMAX Smart Bottle Uje inteligentní termostatická lahev s objemem l vyrobená z neškodné nerezové ocele.


Udržuje teplotu tekutiny po dobu hodin. Na víku lahve se nachází dotykový barevný displej, který graficky indikuje teplotu tekutiny. Není možné ji nijak regulovat, lahev ji jenom termostaticky zachovává. Vám připomene, kdy se opět napít - aplikace pro sledování Vaší správné hydratace. Lahev EQUA Smart je k dispozici o objemu 680ml.


Dvojitá izolace stěny udržuje vodu studenou po dobu hodin a horkou po dobu až hodin. Jestli vaše srdce bije pro termosky Alfi, jste na správné adrese.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky