čtvrtek 17. srpna 2017

Bílý ubrus 140x180

Ozdobný bavlněný ubrus či tkané prostírání se dá sladit s jednobarevnými ubrusy a oživit tak stolování při návštěvě či o svátcích. Prohlédněte si také ostatní doplňky, kde mimo jiné najdete multon, což je podložka pod ubrus , která chrání stůl a brání pohybu ubrusu na hladkém povrchu. Dekorace a textil na dekoreo.


V této kategorii jsou umístěny bílé damaškové ubrusy z marcerované bavlny s lesklým lemem na standartní, nejběžnější rozměry hotelových stolů. Bílé kusové ubrusy, barevné ubrusy a další rozměry ubrusů vám rádi zhotovíme na zakázku. Bližší informace vám sdělíme na uvedených. Jeho velkou výhodou je nemačkavá úprava.


Lem ubrusu je střižen do malých obloučků s jemnými vlnkami. Trvalá ochrana proti nečistotám i po vícenásobném praní, dlouhá životnost, barevná stálost, jednoduchá údržba a zdraví. Textilomanie bavlna ubrus 140x1cm.


Bílý ubrus je nestárnoucí oblíbená klasika. Krásný bílý ubrus je ukázkou čistoty pro restaurace, jídelny nebo domácnosti. Naše ubrusy vydrží dlouho zářivě bílé a udrží si. Mají praktickou a užitečnou funkci, protože ochrání váš stůl před znečištění. Pokud vám žádný z nabízených rozměrů nevyhovuje, určitě nezoufejte.


Neváhejte nás kontaktovat a my vám po konzultaci zhotovíme i teflonový ubrus atypických rozměrů. V nabídce naleznete jak jednobarevné ubrusy v mnoha různých barvách, tak i teflonové ubrusy s potiskem různých vzorů. Kromě svátečních designů nabízíme také luxusní teflonové ubrusy s vodoodpudivou úpravou v pestré škále barev, které se hodí nejen do domácností, ale i restaurací a hotelů. Kromě výše zmíněných u nás naleznete také ubrusy s prostíráním z tkaného kanafasu, ubrusové šály nebo žakárový teflonový ubrus.


Látkový vánoční a velikonoční na svátek. Ubrusy na jídelní stůl pro každou příležitost. Na každodenní stolování teflonový, pvc ubrus nebo pevnější pvc s textilním podkladem. Na venkovní párty papírové ubrusy. Chcete běhoun nebo kulatý ubrus ? Ušetřete čas výběrem ubrusu na jednom místě na FAVI.


Veškeré bílé ubrusy jsou šité v České republice a splňují požadavky pro využití se stykem s potravinami. Je velmi praktický a je vhodným doplňkem oválného stolu ve Vaší. Velice kvalitní materiál, česká výroba.


Ubrus je po celém obvodu olemovaný. Bílý teflonový ubrus s velmi jemným vzorem. Jednobarevný ubrus v lososové barvě. Westwing má pro vás bílý ubrus v mnoha provedeních - kruhové, oválné, čtvercové atd.


Vyberte si přesně takový, který bude ladit s vaším interiérem. Staňte se členem našeho nákupního klubu a už nikdy vám neuniknou slevy až. Dávná historie bílého ubrusu. Kč Veba ubrus garbo roses - bílý s tiskem 140x1nešpinivá úprava Skladem.


Detail produktu Do obchodu. Jsme společnost, která se na trhu s dekorativním zbožím pohybuje přes let. Prodáváme známé značky, které se nám líbí, a které máme vyzkoušené. Po rozkliknutí se Vám zobrazí ostatní barvy.


VECTOR INTERNATIONAL spol. Díky tomu, že jsme výrobci, nabízíme velkou spoustu rozměrů. Srážlivost ubrusů je cca , prosím, berte toto na vědomí při objednávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky