pátek 11. srpna 2017

Jak vybrat indukční varnou desku

Jak vybrat indukční desku. Indukční varné desky se v dnešní době těší velké oblibě. To potvrzuje i vysoký počet výrobců, kteří je na náš trh dodávají. A právě proto je tak těžké se mezi všemi výrobky vyznat a zvolit pro sebe takový, který vám bude po všech stránkách vyhovovat.


Pokud jste se neinspirovali.

Je na vás, kterou funkci indukční desky v kuchyni účelně využijete. Jejich účinnost je , což je o více než u klasické sklokeramické desky. Obsah březnového dTestu Obsah březnového dTestu. Výběr indukčních varných desek, o kterých výrobci tvrdí, že jsou rychlé, bezpečné a spotřebovávají málo energie, na trhu je. TEST varných desek s návodem jak vybrat nejlepší varnou desku.


Dozvíte se, jestli zvolit indukční , sklokeramickou, nebo plynovou, kolik plotýnek a která je dobrá. Přečtěte si recenze lidí, vítěze testů a jak vybrat. Někdo nedá dopustit na plynovou varnou desku , jiní si zase oblíbili sklokeramický nebo indukční typ.

Tento průvodce vám pomůže se ve všem zorientovat a vybrat tu správnou varnou desku. Nejdůležitějšími parametry, na něž musíte při výběru varné desky brát zřetel, jsou typ spotřebiče, jeho výkon a počet plotýnek. Podstatnou roli hrají i způsob ovládání a materiál, z něhož je deska vyrobena. Opomíjet byste neměli ani různé přídavné funkce a bezpečnostní prvky.


V tomto videu vám odborník Bosch poradí, jak vybrat ideální domácí spotřebič. Provede vás jeho funkcemi a výhodami. Varnou desku nekupujete každý den, proto si dobře zkontrolujte, jaká je nabídka na trhu.


Ty nejdůležitější parametry jsme pro vás shrnuli do videa. INFO V POPISKU↓ Varné desky se. Druhá varianta může znamenat, že jde o varnou desku , která na své ploše kombinuje možnost vícero druhů ohřevu. Například dvě varné zóny jsou plynové a dvě sklokeramické nebo indukční. Je proto vhodné si řádně prohlédnout popisky produktů v katalozích, nebo řádně vyzpovídat prodejce v kamenné prodejně.


Najděte ideální řešení pro své vaření. Varná deska hraje v kuchyni hlavní roli a budete ji používat každý den po dobu mnoha let. Určitě hned nekupujte celé sady, ale vyzkoušejte pouze jeden kus z ní.


Nejlépe tak zjistíte, zda vám.

Nejčastěji se indukční deska připojuje na třífázový proud. Pro domácnosti s klasickou 230V jednofázovou zásuvkou a nemožností třífázového připojení představuje ideální řešení indukční deska 230V. Varná indukční deska přináší do kuchyně nejen rychlost a úsporu, ale zejména kvalitu a bezpečnost. Díky svým vlastnostem si usnadníte práci, ušetříte čas a vaření se tak stane zábavou.


Existuje několik typů sporáků. Klasické plynové a pak elektrické, které mají buď obyčejné plotýnky. Výběr varné desky je věc estetiky, funkčnosti a praktičnosti. O jednotlivých typech varných desek jsme psali v úvodu.


Vaření se obvykle neobejde bez nějakého toho nepořádku kolem a varná deska přitom bývá často kamenem úrazu. Hrnec snadno přeteče, při míchání leccos vyskočí a smažení za sebou obvykle zanechá spoustu mastných skvrn. Mezi nejdůležitější parametry při výběru indukční varné desky patří: Příkon – čím je vyšší, tím více energie ušetříte.


Nenechte se proto zlákat pouze nízkou cenou indukční varné desky, ale myslete především na její příkon. Nejlevnější modely disponují. Indukce, nebo sklokeramika aneb Jakou varnou desku vybrat Vzhledově stejné varné desky se od sebe liší hlavně způsobem zahřívání hrnců a pánví.


Sklokeramická varná deska funguje stejně jako elektrická plotýnka, která se rozehřeje, a její sálavé teplo pak nádoby na ní položené přijímají a díky tomu vaří, pečou, dusí či jen ohřívají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky