úterý 22. srpna 2017

Bear grylls nůž

Tady jsem se nějak rozjel. Je to můj první nůž od Beara, takže je to můj miláček. No, podívejte se a užijte si to. Doufám, že se video líbilo. Pokud ano, budu moc rád za.


Bear grylls nůž

Nůž s pevnou čepelí Ultimate Pro Gerber Bear Grylls kombinuje desetiletí zkušeností s výrobou nožů firmy Gerber se znalostmi přežití Beara Gryllse. Vytvořili nůž , který je vším. Další nože Gerber najdete na htt. Tento nůž je tím nejlepším ze série Gerber Bear Grylls. Je výsledkem úzké spolupráce společnosti Gerber a Beara Gryllse, díky čemuž najdete v tomto noži s pevnou čepelí inovace, jako na žádném jiném.


Kompas Gerber Bear Grylls je ideální funkční doplněk na bundu nebo na zip. Pěkný design,kompaktní. Intense Torch svítilna.


Bear grylls nůž

Pořiďte si nůž pro přežití, na jehož vzniku se podílel Bear Grylls a společnost Gerber. Pro survival vybavení platí jednoduchá poučka - lepší mít a nepotřebovat, než potřebovat a nemít! Přijďte si vyzkoušet nůž Ultimate Pro na vlastní kůži! Přímo na jednu z prodejen. G7Gerber Bear Grylls Scout Folding Knife 3. Combo Blade, Rubber Grip Handles: G7Gerber Bear Grylls Compact Scout Folding Knife 2. Ultimate Knife je survival nůž na jehož návrhu se podílel samotný Bear Grylls.


Oproti původní verzi nože Ultimate je verze PRO o něco vyladěnější. VÝRAZNÝ DESIGN Oranžové zbarvení je pro nože ze série Bear Grylls již tradicí. Nůž je dodáván včetně praktického pouzdra, které v sobě ukrývá feritovou tyčinku a diamantový brousek.


Shop the full range now. Ostatní vybavení, s pohyblivými částmi, které se ohnou, zlomí, zaseknou nebo se úplně ztratí, když je. Hodnocení produktu: (recenzí). Fanoušci a sběratelé se dožadovali verze s hladkým ostřím.


Doprava zdarma Rychlé doručení prodejen ⭐4camping doporučuje zákazníků ⛺Multifunkční nůž Greenhorn od značky Gerber je kvalitní nůž vhodný na každý trek či výlet, hlavní předností je velké mnnůžožství funkcí. Nůž je vhodný zejména pro ty, kteří chtějí kompaktní nůž s čepelí solidních rozměrů. Nůž je v provedení fulltang, což znamená že není oslaben v rukojeti.


Ergonomicky tvarovaná a texturovaná protiskluzová rukojeť zaručuje pohodlný a bezpečný úchop během jakéhokoli počasí. Na rukojeti je otvor na lano, motouz nebo karabinu. Nedílnou součástí nože je lehké a úsporné pouzdro z pevného plastového materiálu, jehož mechanismus dovoluje nůž nosit a. Textured rubber handle.


Hard rubber military grade sheath. Cr17MoV stainless blade with black finish. Lanyard with emergency whistle. Includes firestarter, diamond sharpener and survival guide. Nůž Gerber BEAR GRYLLS Paracord Fixed.


Nůž Bear Grylls Paracord s pevnou čepelí, vyvinutý za spolupráce Gerberu a Bear Gryllse. O jeho kvalitách se můžete přesvědčit osobně, navštivte některou z našich kamenných prodejen. Jeho dostupnost najdete nad cenovkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky