pátek 4. srpna 2017

Karlovarský porcelán

Karlovarský porcelán Veľký výber výnimočného porcelánu. Dlhoročná tradícia a štýlový dizajn - krásny porcelán našich mám a babičiek aj trendový porcelán do modernej domácnosti. Vyrábíme kvalitní český porcelán od Bohemia Porcelán , který vyniká svými dekoracemi a materiálovými vlastnostmi. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán.


Tovary nakupujeme priamo od renomovaných slovenských a svetových výrobcov.

Základ nášho sortimentu tvorí kvalitné značkové sklo a karlovarský porcelán. Ponúkame tiež keramiku, príbory, nože, hrnce, nerezový a smaltovaný ria ako i ostatné potreby pre domácnosť a gastronómiu. V našom sortimente má takisto široké. V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky.


Firma působí ve třech provozovnách: Klášterec nad Ohří, Lesov a Nová Role. Mezi hlavní nabízené produkty patří porcelán do domácnosti, hotelový porcelán , porcelán pro děti, kuchyňské doplňky, talíře, dekorativní talíře, lázeňské pohárky, hrnky a zapékací mísy. Kromě porcelánu se firma zabývá v provozu Sítotisku.

Zabýváme se prodejem karlovarského porcelánu značky Thun. Barevný cibulák Goebel Artis Orbis Výprodej Porcelán Stará Role a G. Porcelán (zastarale též porculán) je keramická hmota, vzniká vypálením keramického těsta tvořeného směsí kaolinu, ostřiva a taviva. Používá se pro výrobu nádobí, sanitární keramiky, elektrických izolátorů, dlaždic, ozdobných předmětů, v dentální keramice a mnoha dalších předmětů (hlavičky panenek aj.). Thun - karlovarský nedekorovaný porcelán najvyššej kvality. Vhodný do domácností, hotelov, reštaurácií a rôznych iných stravovacích zariadení.


Možnosť nákupu celých porcelánových súprav alebo po jednotlivých kusoch v ľubovoľnom množstve. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Dity Pecháčkové Tenhle internetový obchod Dity P. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.


Benedikt Hotelový porcelán z Karlových Varů. Z pečlivě vybraných lokálních surovin těžených v Čechách. Na výběr máte aktuálně ze souprav a několika dekorů.

Díky bohatým nalezištím kaolínu podpořil rychlý rozvoj porcelánového průmyslu i na našem území. Nabízíme dekorované porcelánové zboží vhodné pro použití v mikrovlnných troubách a myčkách. Coffee set for six people consists of coffee pot, sugar bowl, milk pot and six cups with saucers.


White porcelain decorated with black fond and mat gold. It is named after its capital Karlovy Vary. Jsou zde vzorovány a vyráběny unikátní čajové a kávové soubory, přátelské soupravy a autorské solitéry významných českých výtvarníků. Společnost Český porcelán , a. TIP: K úspěšnému dokončení nákupu Vás snadno dovednou takto barevná tlačítka a odkazy.


Bezplatná inzercia, karlovarsky porcelan predaj a inzercia. Spoločnosť Starorolský porcelán Skalica, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky