středa 16. srpna 2017

Umyvadlo jika lyra

Free Shipping Available. Umyvadla Lyra Plus jsou. Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Hledáte umyvadla, baterie umyvadlové, bezdotykové, vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, klozety, sprchové sety, rohové ventily, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnové doplňky a další?


LYRA , což je mimořádně atraktivní řada koupelnového nábytku a vybavení, která vizuálně osvěží každou koupelnu. A reference point for design, technology and sustainable development.

Catalog and online store bathrooms and toilets. Klasické umyvadlo Lyra plus doporučujeme instalovat s designovými. Umývadlo je možné kombinovať s krytom sifónu alebo stĺpom. Použiť aktuálnu polohu.


Aktuálnu polohu nebolo možné nájsť. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Detail produktu Do obchodu. Nabízí chytrá technická řešení a maximální komfort uživatelům.

Výhody setu LYRA plus bull, Historicky ověřená vysoká kvalita keramiky se zárukou let bull, Atraktivní cena za nadstandar. Obecně platí, že umyvadlo by mělo pocházet ze stejného setu jako ostatní prvky koupelnové keramiky, aby koupelna jako celek působila kompaktně, harmonicky a elegantně. Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Lyra plus ako synonymum klasického umývadla: elegantná krivka, praktický detail zvýšených okrajov, jemná línia.


Lyra plus jako synonymum klasického umyvadla: elegantní křivka, praktický detail zvýšených okrajů, jemná linie. Povrchová úprava skříňky je v bílém lesklém provedení, madla jsou z nerezu. Vnitřní police jsou ze stejného materiálu jako korpus.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Prodam toto umyvadlo , neni nikde odstipnute ani praskle jen na zadni stene je zbytek silikonu, kterym bylo pridelane. To staci odriznout a umyvadlo vycistit cifem, bude jako nove.


Po mnohaletém vývoji a několika designových evolucích se současná kolekce LYRA ustálila v mimořádně atraktivní řadě koupelnového nábytku a vybavení, které vizuálně osvěží každou koupelnu. Jednoduché linie armatur i sprchových komponent. Pořizovací cena 750kč, po Kralupech a blízkém okolí ráda dovezu.


Výrobky značky: JIKA Klasické oblé umyvadlo , barva bílá. Vysoce lesklá bílá dvířka jsou kombinována s korpusem v barvách tmavého. Laufen Talux umyvadlo do nábytku 81x,bílá barva.


Nábytek Lyra je přizpůsoben kompletní řadě umyvadel série Lyra plus.

Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny? LYRA PLUS umyvadlo do nábytku 55cm. Prodám umyvadlovou baterii značky JIKA - Lyra. Baterie je nová, včetně připojovacích hadiček a montážní sady.


Případně mám i dva kusy. Způsob zaslání dobírkou nebo s předplatbou na účet včetně poštovného a balíkem do ruky. V případě zájmu využijte kontakt: zackova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky