čtvrtek 31. srpna 2017

Mrazák za odvoz

Podat inzerát bez registrace. Elektro bazar bazoš mrazák za odvoz. Svítí alarm,zřejmě málo chladiva. Mrazí ale občas nesepne. Nechci to řešit,proto ho daruji.


Daruji za odvoz tuhle chladírnu včetně polic, která mi sloužila jako mrazírna. Důvod byl výměna za novou a tuhle už nevyužiji. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Pokud někdo zvládne opravit.


Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Cca dva roky stará lednice za odvoz.


Lednice z neznámého důvodu nechladí, potřeba opravit. Jinák velmi dobrý stav. Inzerát platí do smazání.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Rezervováno Za odvoz nebo predani v Praze, pripadne jinde dle dohody.


Je plně funkční na zapojení ke kompresoru. Vybírejte z inzerátů. MASCOM, je potřeba si k ní sehnat set-top box. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Praha - Praha DARUJI topicí trubku. Dobrý den, daruji za odvoz zak. Sáčky stejného typu jsou dodnes běžně v prodeji. Jde o model bez dodatečných filtrů, takže není vhodný pro alergiky.


Nemátevniekto mobil na darovanie môj sa mi pokazil a keďže je situácia aká je nemám si ako teraz kúpiť novy a keďže bývam sama nemám byť ako v kontakt. Prosím nemá niekto mobil na darovanie. Přenechám šuplíkový mrazák Ardo za odvoz , funkční, jen vadný termostat, takže mrazí stále. Třeba se může někomu hodit. Daruji funkční pultový mrazák, za odvoz ,středě velký.


Nabídka: Prodam za odvoz starsi ale funkcni mrazak. A je možnost i vykoupit plně funkční elektrospotřebič za menší provizi. Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky