pátek 18. srpna 2017

Philco px 5261

Spodní, na sobě nezávislé zóny, lze přepnout z mrazáku na chladničku a zvýšit tak, podle potřeby, objem chladničky. The bottom, independent zones, can be converted from a freezer to a refrigerator, thus increasing the. Vítejte ve světě americké lednice Philco.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Kromě dvou kompresorů a dvou výparníků nabízí extra velký vnitřní prostor o celkovém objemu 5litrů, což ocení i větší domácnosti. Zároveň vzduch mezi jednotlivými částmi necirkuluje. Nedochází tak k vysušování potravin, které jsou tak déle čerstvé.


Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product. Az alsó, egymástól független zónák átkapcsolhatók, és igény szerint hűtőként vagy fagyasztóként használhatók. Odkazy na odborné recenze.


Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Okrem dvoch kompresorov a dvoch výparníkov ponúka extra veľký vnútorný priestor s celkovým objemom 5litrov, čo ocenia aj väčšie domácnosti. Mrazák s objemem 1litrů je o něco menší, než by bylo pro sedm lidí vhodné, je umístěný dole a je rozdělený na dvě části. Obě tyto části jsou multifunkční, lze je tedy používat jako mrazák, nebo jako.


Háztartási kisgépek Kényelem, design, ergonómia, intelligencia, sebesség. POZOR jedná se o chladničku, která má kosmetické poškození. Kompromisszumok nélkül.


Na jednom z boků chladničky se nachází delší vlasový škrábanec. Najdete místo pro všechno. Komfortně pojme obrovské zásoby, takže si ušetříte časté a úmorné nákupy, i když máte početnou rodinu s velkým apetitem.


Predstavte si chladničku s naozaj veľkým XXL objemom, v luxusnom dizajne, ktorá Vás aj v noci privíta vďaka LED diódami podsvietenými madlami. Vitajte vo svete americkej chladničky Philco. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Ukládání čerstvých potravin do mrazáku Doporučujeme mrazit potraviny v originálním obalu, popř.


Philco px 5261

Tato chladnička je unikátní rozvržením mrazícího prostoru na teplotní zóny na sobě nezávislé. Můžete tedy obě nebo jen jednu zónu využít jako chladící nebo. Vďaka tomu bezpečne uskladníte všetky vaše potraviny a strávite menej času. Detailní popis produktu. Chladnička Side By Side.


Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Choose one of the enlisted appliances to see all available service manuals. Je velká, prostorná a má dokonalé tělo.


Philco px 5261

V nerezové barvě je skutečně luxusní. Do domácnosti, kde je více členů, se bude zaručeně hodit. Je prakticky řešena a tak s ní bude určitě každý uživatel spokojen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky