úterý 1. srpna 2017

Daruji kuchyňskou linku za odvoz

Dvířka dřevo, skříňky dřevotříska. Včetně starší myčky a plynového sporáku. Odmontování a odvoz možný první týden v dubnu.


Lokalita Praha Strasnica, 3. Dobrý den, pokud máte zájem o kuchyňskou linku na chatu atd.

Doplnění - zatím je linka rezervovaná. Děkuji všem za zájem, pokud náhodou nebude mít první zájemce nakonec zájem, budu postupovat postupně jak jste se ozvali. Omlouvám se všem, že jsem nestíhal. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Kto mi bi vedel darovat kuhinsku linku 1cm do 1cm a mraznicku moze bit aj hladnickov na odvoz. Vyberte si na našem bazaru kuchyňskou linku.

Nabízím rohovou kuchyň z panelového bytu včetně dřezu, baterie, plynové varné desky a digestoře. Daruji Postel za odvoz. Za odvoz přenechám staré horní kuchyňské skříňky (jen korpusy) o. V případě zájmu i dvě křesla stejné barvy. Vyměním tv stěnu za kuchyňskou linku Kladno a blízké okolí.


Nikdy neposílejte peníze předem. Buďte obezřetní a jakékoliv podezření nám prosím nahlašte. Obsahuje malou vestavěnou ledničku, dřez s baterií.


Vhodná do dílny či na chalupu. Inzerát Kuchyškou linku zdarma za odvoz. Hlavní město Praha, cena zadarmo, od Miroslav Jirásek na Sbazar. Popis: Přenechám starší kuchyňskou linku zdarma. Rozebrání a odvoz nutno domluvit telefonicky předem.


Jedná se o byt v Praze -Žižkov, kam dojíždím. Starší kuchyňská linka.

Zapomněli jste přístup k účtu? Horní skříňky (4ks) k odvozu ihne spodní (šuplíky a džezová skříňka) k odvozu od 21. Barevné provedení viz fota.


Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné d. Jak sestavit kuchyňskou linku – Jak sestavit kuchyňskou linku. Dále dvě vestavné skříně z kuchyně a dvě z chodby. Vše je rozebráno a připraveno k odvozu. Tato položka byla publikována na 9. Můžete sledovat reakce na tuto položku. Nábytek, Nezařazené, Vimperk.


Linka se skládá: 2x horní dvoudvéřová skříňka, 1x dolní dvoudvéřová skříňka, 2x dolní jednodvéřová skříňka, nerezový dvoudřez s odkapávačem uložený ve dvoudvéřové skříňce, provedení v bílé barvě s modrožlutou tapetou- lze měnit. Centrum Plzně - přízemní byt. Nejdrive vrchni cast, po dovozu nove linky i spodni.


K tomu dam i mikrovlnku. Prodám velkou kuchyňskou linku ve tvaru U. Rozměr 1x 3x 3cm. V ceně dřez, digestoř, varná deska, trouba.


Po dohodě možno dokoupit i zánovní lednici, myčku a mikrovlnku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky