pondělí 7. srpna 2017

Contigo termohrnek

Udělat opravdu dobrý a ještě k tomu dobře vypadající termohrnek není jen tak. Modely Metra a West Loop řadíme k. V tomto sychravém počasí pak v ulicích potkáte spoustu studentů s hrnkem v ruce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Naprostým unikátem je patentovaný uzávěr s tlačítkem Autoseal, které stačí zmáčknout a člověk může jednoduše ihned a rychle pít.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Dvojitá vakuová izolace udrží nápoj až hodin teplý nebo hodin studený.

Inovovaný model dnes již kultovního termohrnku West Loop opatřený inovovaným víkem pro ještě snazší čištění. Nikdy již nevylijete ani kapku! Láhev vždy naplňujte pouze tekutinou v teplotě vhodné pro konzumaci.


Obecně se dá říci, že teplota nápoje v termohrnku klesá (nebo stoupá) až × pomaleji , nežli by stoupala v normálním prostředí. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Nové víčko lze uzamknout a otevřít pro čištění. Jsem překvapená, že i po takové době funguje a stále patří k nejpoužívanějšímu nádobí. V článku najdete hodnocení hrnku se systémem Autoseal.


Studený čaj, teplé pivo… Ani jedno z toho nechutná, jak má. Jsou nápoje, které můžete pít v různých teplotách, ale někdy je potřeba udržet pití v teplotě, která k němu patří. Plánujete již svoji dovolenou? Konečně chodíte pravidelně běhat?


Nebo si jen rádi vychutnáváte kávu už po cestě do práce? Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Celou nabídku doplňují i praktické lahve.

Díky kvalitní konstrukci s dvojitou nerezovou stěnou je hrnek lehký a velmi funkční. Plastovy termohrnek Primus Comuter Mug 4s klikacím uzávěrem. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! Vejde se do ní proto káva z kaváren Costa Coffee o velikosti primo i medio a uchová ji. Contigo a logem COSTA pojme objem 4ml.


Reklamní předměty s potiskem. Více informací o OD KARLA. Skladem na centrálním skladu, V pátek 21. Přejete si, aby vás káva či čaj zahřály kdekoliv a kdykoliv? Tělo hrnku je vyrobené z nerezu, tudíž není třeba se obávat mechanického poškození a zároveň zajistí nejdelší udržení teploty nápoje.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Termosky a termohrnky značky Thermos.


V kategorii Ekologická drogerie naleznete ekologické prací, čistící a mycí prostředky, dále také přírodní houbičky a luffy, hadříky, útěrky a kolíčky na prádlo z recyklovaných materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky