úterý 15. srpna 2017

Plech na muffiny tescoma

Plech na muffiny tescoma

Kvalitní plech s prvotřídní nepřilnavou vrstvou je pro pečení naslano i nasladko naprosto nezbytný. Logo TESCOMA nesou plechy nízké, hluboké i ty úplně bez okrajů. Všechny samosebou vhodné pro plynové, elektrické i horkovzdušné trouby. Připravte si jednoduchou svačinku pomocí formy na muffiny.


Plech na muffiny tescoma

Nabízíme pestrý výběr formiček, ale i plechů, a to nyní za atraktivní ceny! Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Vynikající pro snadnou přípravu plněných domácích muffinů. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky.


Děrovač na muffiny lze zakoupit ve značkovém. Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Kvalitný plech s prvotriednou nepriľnavou vrstvou je na pečenie na slano aj na sladko absolútne nevyhnutný.


Všetky samozrejme vhodné na plynové, elektrické aj teplovzdušné rúry. Keramická forma na bábovku od značky Tescoma je vhodná do všetkých typov rúr na pečenie. Je možné umývať v umývačke na riad. A ak nie ste pečiaci typ, jej retro vzhľad bude súčasne aj báječnou dekoráciou. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Kovové a silikonové formy pro nebo klasických muffinů i kovové formy s prvotřídním antiadhezním povlakem pro mini muffinů. Od standardní úpravy na 6-muffinů, přes formu na muffiny s poklopem, až po formy na nevšední muffiny – srdíčka, bábovičky či růže.


Pokud rádi experimentujete, mohla by vás oslovit forma na pečení dutých cupcakes , které potom naplníte nějakým skvělým krémem. Formu na muffiny Lamart Marble ocení všichni milovníci muffinů. Najednou upečete až muffinů.


Má nepřilnavý povrch, takže již není potřeba shánět papírové košíčky na pečení. Hotové muffiny snadno vyjmete z formy rovnou na talíř. Forma odolává teplotě - až 230°C. Jedná se o pečený sladký dezert menších rozměrů, který si snadno může doma udělat každý. Chce to jen mít speciální plech na muffiny.


Plech na muffiny tescoma

Plechy na pečení muffinů. Muffiny pečiem rada a často a pečiem ich takto: 1. Máte radi pečenie a chcete si zaobstarať kvalitné formy na pečenie na bábovku, torty alebo muffiny ? Odporúčame tiež kvalitné silikónové formy! Stovky úžasných vychytávek pro kreativní chvilky v kuchyni – formy, formičky, vály i válečky, které ocení každý, kdo si bez pečení nedokáže život představit.


Cukrářské pomůcky DELÍCIA navíc uspokojí i nejnáročnější profesionály. Podnos na muffiny s poklopem, a podnos na muffiny s nízkým poklopem TESCOMA DELÍCIA ¤ 34cm tescomavideo. This feature is not available right now.


Please try again later. Každá má iste niečo do seba, preto má TESCOMA oba varianty v mnohých obľúbených tvaroch a pre každý typ múčnika. Sviatočná hus aj obyčajné šunkové fliačky iste ocenia robustný pekáč s antiadhéznym povrchom či priehľadný pekáč z prvotriedneho skla. Pečte bez pripaľovania a bez starostí – za kvalitou si stojíme a ku všetkým pekáčom poskytujeme predĺženú záruku!


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky