čtvrtek 10. srpna 2017

Heureka tyčový mixér

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Tyčový mixér Duomix Joy má dvě možnosti využití. Jednou možností je klasický tyčový mixér a druhou možností je mixér na přípravu smoothie. Hodnocení produktu:. Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý.


Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu. Mixér - Vyhľadávanie na Heureka. Navíc s ním mixujete přímo v hrnci nebo míse, takže neušpiníte další nádobí. Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


V balení sa okrem pasírovacího. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Stylový, spolehlivý a extra tichý tyčový mixér , včetně příslušenství. Nabídne ergonomicky tvarovanou rukojeť, plynulou regulaci rychlosti a podsvícený hlavní vypínač. Vhodný pro přípravu koktejlů, pyré, napěnění omáčky.


Máte vybrané filtry: tyčový mixér. Plastový tyčový mixér o příkonu 4W vám usnadní přípravu polévek, omáček, kaší nebo zeleninových pyré. Kliknutím na „Rozumím“. Tyčové mixéry patří mezi první spotřebiče, které obydlují naši kuchyni. Jejich poměr cena-výkon-velikost je totiž nepřekonatelný.


Díky příslušenství navíc může tyčový mixér nabývat mnoho podob, a tím i mnoho funkcí – šlehání či sekání tak pro něj bude hračka. Jak vybrat tyčový mixér Podívej se, který se ti bude nejlépe hodit. Má dvanáct rychlostí, ergonomicky tvarovanou rukojeť SoftTouch, ostrou čtyřbřitou čepel QuattroBlade a bohaté příslušenství. Ponorný tyčový mixér se silným motorem pro extra výkon.


Vám poradí, ako vyberať Gastro vybavenie. Je tichý, má plynulou regulaci otáček, je výkonný. Starosti trochu děla ne zrovna bytelný mechan. TYČOVÝ MIXÉR POPIS: Silný motor 2W - tichý a bez vibrácií Štíhly, elegantný design Ergonomický tvar pre lepšie ovládanie Vyberateľná mixovacia noha z tepelne odolného. Playgo Můj ruční mixér Funkční tyčový mixér se zvukovými efekty pro malé hospodyně.


Reálné funkce, skvělý design a vysoká kvalita. W, l, Drvenie ľadu, 9. Bližší info naleznete zde. Příslušenství ke kuchyňským robotům. Senzorová technologie 6. Fresh Control udržuje potraviny déle čerstvé.


Praktické nastavitelné skleněné poličky a příčky ve dveřích. Dvě velké zásuvky na ovoce a zeleninu. Hlavní výhody: Steam Sense: pečení v kombinaci s párou Asistovaná parní funkce Pečení s párou pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky