úterý 8. srpna 2017

Jak vyrobit krmítko z pet lahve

Zvlášť pozornost je nutné věnovat úpravě, aby nedošlo k poranění ptáků. Možná to není žádný designový skvost, ale jde o využití. I když jednoduché krmítko pro ptáky z plastové lahve nevypadá nejlépe, udělá stejnou službu jako náročnější krmítka. Proto se hodí zejména do větších zahra kde na krmítka není příliš vidět.


Připravili jsme pro Vás sérii návodů jak snadno, rychle a levně vyrobit ptačí krmítka.

Načež využít prázdnou plastovou láhev, nádobu například od mýdla? Zapojte své ratolesti a vyrobte si krmítko pro ptáčky. Okraje otvoru přelepte lepicí páskou nebo opalte nad svíčkou, ať se o ně ptáci nepořežou. To je všechno, co potřebujete na výrobu tohoto krmítka.


Výrobu zvládne opravdu každý, jediné, nač si musíte dát pozor, je velikost otvoru u lžíce, aby se semínka sypala dostatečně, ale ne zas moc – takže udělejte nejprve malý otvor, který budete opatrně zvětšovat. Ptactvo se přiživí z nejrůznějších zdrojů, ale pomoc jistě malí opeřenci to ocení. Máte-li strach, že někdo krmítko odcizí, zkuste je nejdříve takto snadno vyrobit.

Stačí vyříznout v jejich těle podélný otvor, ten naplnit půdou a zasadit rostlinky. Como fazer uma maçã de garrafa pet e pintar elas as deixando um colorido transparente - Duration: 8:29. Nacházíte každý den nové krtince na pečlivě udržovaném trávníku?


Trápí vás podryté a propadající se záhony s hynoucími rostlinami? Krtek nás na zahradě dokáže pořádně potrápit a zbavit se ho není snadné. Potřebovat budete jen prázdnou lahev od limonády, dvě dřevěné hlubší vařečky a nějaký ostrý nástroj. Tím do spodní části lahve udělejte otvory, kterými vařečky prostrčíte.


Vyrobte si z nich dekoraci, domeček pro panenky nebo uzávěr na sáček s potravinami. Třeba na ptačí krmítko. PET láhve jako květináče. Hrany opalte zapalovačem nebo oblepte páskou, aby nebyly ostré. A nakonec – něco na stromě ptákům nechte, nejste v zahradě sami, byť je dle katastrálního úřadu vaše.


Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Jedním z představených tipů bylo i krmítko pro ptáky vyrobené z plastové lahve. Výroba takového krmítka je velmi snadná a rychlá, s nulovou investicí, svůj účel přitom splní dokonale.


Do spodní části plastové nádoby vyřízněte ostrým nožem dostatečně velký otvor.

Vyrobit si můžete taky fotografii v zavařovací sklenici s 3D efektem. Dále uvidíte jak obléct naháče na zimu a jak vyrobit hračku pro psy z tenisáku a staré ponožky. Krmítko rychle a levně. Jak vyrobit krmítko z pet lahve ? Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.


Máme pro vás pár tipů, jak na to! Projekty ve kterých se recyklují nepotřebné předměty jsou vždycky skvělé. Obzvlášť když jde o plastové lahve , které patří k těm horším nerozložitelným odpadkům.


I proto si zaslouží všechny projekty z plastových lahví svůj vlastní článek. Ujistěte se, že máte dostatek prázdných roliček od toaletního papíru Zewa a měkkých, pevných kuchyňských utěrek Zewa WischWeg Original.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky