středa 2. srpna 2017

Moderní nástěnné police

Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Porovnávač nábytku z mnoha obchodů. Police na zeď nebo na stěnu.


Moderní nástěnné police

Vybírejte police podle ceny, stylu a barvy. Tisíce poliček pro porovnání. V naší nabídce najdete police , které skvěle doplní naše systémy. Tento levný a praktický kus nábytku lze použít v obývacím pokoji, ložnici, kuchyni, dětském pokoji i koupelně.


Všechny naše výrobky byly navrženy s použitím nejnovějších trendů a návrhů. Vysoká stabilita a odolnost vůči zatížení jsou na prvním. Koupíte online v eshopu Mobelix. Nástěnné police vyniknou v každém interiéru.


Moderní nástěnné police

Pokud ano, jistě nám dáte za pravdu, že tyto drobnosti zaberou poměrně dost místa. Když už jsou komody, nebo regály u vás doma. Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Dominuje zde nabídka polic z lamina, ale nesmí chybět ani vysoce kvalitní masiv nebo přírodní MDF či elegantní sklo.


Můžete vybírat police ve velmi rozmanitých designech a stylech a samozřejmostí je úžasná paleta barev. V našem katalogu najdete různé nástěnné police z hlediska stylu, tvarů a použitých materiálů, jejichž společným jmenovatelem je italské řemeslo. Ve Viadurini Decor najdete nástěnné police s excentrickým a originálním designem, vyrobené z inovativního materiálu Solid Surface. Vytvořte si na zdech praktický úložný prostor.


Moderní nástěnné police

K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí. Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete. Vážení zákazníci, v klidu domova u nás můžete objednávat, náš e-shop přijímá objednávky bez omezení hodin denně.


Přesně takové jsou nástěnné police , které můžete použít nejen do obývacího pokoje, ale kamkoli jinde. Mohou doplnit obývací stěnu, avšak hodí se i kamkoli jinam, třeba do pracovny. Hodí se do každého pokoje. Prosvětí místnost, prakticky poslouží a navíc vypadají krásně. V nabídce najdete také police s nápisem HOME.


Naše nástěnné police mají univerzální využití díky zavěšení na stěnu, stejně jako botník, knihovna či masivní regály. Ani police a regály nemusí být fádně nudné, přesvědčete se z naší. Promění holé stěný v úložné prostory na spoustu věcí.


Nabízíme různé typy a designy nástěnných polic, které ve výsledku nemusí sloužit jen jako úložné police , ale také jako zajímavý designový prvek ve vašem bytě. Funguje v každém interiéru. Vypadá krásně v kuchyni, ložnici, obývacím pokoji, v chodbě, stejně jako v dětském nebo teenagerském pokoji.


Nevíte co s nevyužitým místem na zdi? Potřebujete někam umístit knihy, rodinné fotografie nebo prostě drobnosti, které vás těší? Na to je ideální police. SCONTO nabízí pestrou řadu stylů, barev i provedení.


Vybrat si může opravdu každý a vaše zeď už nebude tak opuštěná. Vystavte oblíbené dekorace v severském stylu, sbírku golfových míčků i čtivo na dlouhé zimní večery. Také jste milovníkem dekorativních doplňků a rádi nakupujete třeba svíčky, nebo svícny, aby váš domov působil hřejivěji?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky