čtvrtek 17. srpna 2017

Sušička ovoce bravo

Vďaka možnosti sušenia mäsa nie je určená len pre vyznávačov. Hlavně to máte mnohem dřív. Praktický spotřebič pro domácí sušení hub, zeleniny a dalších surovin. Proudění vzduchu zajištěno ventilátorem.


Díky možnosti sušení masa není určena jenom pro vyznavače zdravé stravy, ale také pro gurmány. Rozměry výrobku: 3x 4x 3cmVlastnosti a specifikace: plat ve výbavě. Sušička ovoce z pohledu kapacity.


Nejčastěji se sušička ovoce vyrábí s 5–platy, což je počet vhodný pro běžné domácí sušení. Nadšeným zahrádkářům a houbařům pak doporučujeme sáhnout po modelu se 7–patry. Ta se hodí na velmi časté sušení potravin.


Originální přístroj Naše vi. Když se máme bavit o velikosti sušiček ovoce , nebudeme tím myslet úplně rozměry jako například průměr nebo výšku přístroje. Velikost sušiček potravin se ve specifikacích nejčastěji určuje počtem plat, kterými sušička disponuje. Zpravidla se jedná o pět plat, počet se však může lišit výrobcem i provedením. Dostali jsme sušičku ovoce Bravo.


Ráda bych slyšela nějaké zkušenosti se sušičkami ovoce a jejich použitím. V časopisu Test spotřebitele (nebo tak nějak podobně) dělali test sušiček a vyhrála to Ezidery, která v základním modelu stojí 3. U těch levných prý byla nalezena po usušení v ovoci plíseň a spotřebovávaly údajně hodně el. Pomůže nasušit nejen ovoce , ale také houby, maso, těstoviny, bylinky či květiny.


Sušička ovoce bravo

Při vývoji této sušičky byl kladen maximální důraz na kvalitu sušení a nízkou spotřebu el. Proto byl zvolen válcovitý tvar s topným elementem ve spodní části. Je vhodná také k sušení zeleniny a hub. Daný model lze využít jako sušička na houby.


Krom výborných funkcí má sušička i líbivý vzhle takže se krom praktického kuchyňské pomocníka stane i zajímavou dekorací. Práca s nimi je jednoduchá, pričom naraz môžete sušiť viac druhov ovocia. Vyrobte si zdravú pochúťku plnú vitamínov. Domácí ingredience dají vašemu vaření šmrnc a dokonalou chuť i mimo období jejich sklizně. Navíc je můžete mlsat jen tak.


Mimo sušení vytvoří také ideální podmínky pro přípravu jogurtu, kynutí těsta, rozpékat v ní můžete třeba pečivo. Sušit ovoce na novinách nebo na topení je již překonáno, zkuste tuhle sušičku. Rozšiřitelná až na plat. Pouze osobní předání v Praze a okolí. Ide o najstarší spôsob, ako uchovávať potraviny bez väčšej straty vitamínov a živín.


Přístroj vhání ohřátý vzduch mezi plata s potravinami a intenzivně je vysušuje. Na počátku sušení může dojít ke vzniku většího množství páry a její kondenzaci na víku sušičky. Kondenzát se po chvíli odpaří. Detailní popis produktu.


Bravo pro ČR - Zboží přímo od výrobce. Mysleli jste sušička na ovoce ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky