úterý 15. srpna 2017

Philco vinoteka

Vinotéky Philco umožňují uchovávat Vaše oblíbená vína s péčí, podobnou přirozenému prostředí vinného sklepa. Stálou teplotu 5-stupňů pomáhají udržovat skleněné dveře se speciální ochranou proti UV světlu i chladné LED osvětlení, které efektně osvětluje vnitřní prostor vinotéky. Vinotéky Philco sú vybavené unikátnou technológiou Fuzzy Logic pre stálu cirkuláciu vzduchu vo vnútornom prostredí vinotéky.


Vďaka tomu sa zachová optimálna teplota vo všetkých častiach vinotéky a víno tu môže odpočívať ako v pivnici. Nová řada designových vinoték pro domácnost. Dvouzónová, kompresorová vinotéka Philco PW DFSB, uchová vaše vína v té nejlepší kvalitě při vámi nastavené teplotě v úsporné energetické třídě A. Dvojzónová, kompresorová, senzorovo ovládaná, vínotéka Philco PW17DFSB na fliaš, v energetickej triede A. Vhodná pre podstavbu s odnímateľnou mriežkou, ktorú možno nahradiť priebežným stolárskym soklom, UV filtrom na skle dverí, displejom a výsuvnými policami z bukového dreva.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou. Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Název Philco se stal pro několik generací spotřebitelů symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček.


Philco vinoteka

Aquamarine Table of Epoxy! Аквамариновый Стол из Эпоксидки! Vínotéka Philco PW pre fliaš vína, vyznačujúci sa veľmi tichou prevádzkou, poskytne prehľadné uloženie vašich vín. Kovové police s horizontálnym ukladaním fliaš, LED displejom, osvetlením interiéru a termoelektrickým chladiacim systémom, je preto ideálnou voľbou. Přihlaště se k odběru novinek Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na PHILCO -ESHOP.


Disponuje vnitřním objemem litrů a kapacitou pro uložení lahví. Je vybavena automatickým odmrazováním, díky kterému se uvnitř vinotéky netvoří le i speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu. Fľaše môžete uložiť vertikálne alebo horizontálne. Okrem termoelektrického chladiaceho systému s funkciou Fuzzy logic vás poteší aj prehľadný ovládací panel s LED displejom a osvetlenie vnútorného priestoru vinotéky.


Philco vinoteka

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato vinotéka s pěti lehce uzpůsobitelnými kovovými policemi poskytuje přehledné uložení vašich vín. Ukládat je můžete ve svislé i vertikální poloze.


Pre zobrazenie celého nastavenia potom slúži LED displej. Vinotéka Philco PW pro lahví vína, vyznačující se velmi tichým provozem, poskytne přehledné uložení vašich vín. Vinotéka vhodná i pro vestavění Philco PW7BI s designovými dřevěnými policemi a celkovým elegantním a štíhlým vzhledem doplní moderní domácnost.


Má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové ovládání. Výsuvy polic jsou řešeny tak, aby přinášely maximální komfort a bezpečnost při manipulaci s vínem. Hodnotenie produktu:. Pro zobrazení veškerého nastavení pak slouží LED displej.


Vinotéka má interiér osvětlený pomocí LED světel a jednoduché senzorové ovládání. Vinotéka je vybavena speciálním systémem pro cirkulaci vzduchu a automatickým. Philco Vysoká kvalita a ohleduplnost k přírodě. Proto je jistě dobrou zprávou, že se tento tradiční výrobce vrací na evropský trh, a to s výrobky, které vynikají nejen vysokou kvalitou a. Jednozónová vinotéka Philco PWpro láhví vína vybavená digitálním ukazatelem nastavené teploty a krásným LED osvětlením se stane působivým doplňkem do vašeho interiéru. Její stylový vzhled podtrhuje modře nasvícený displej a kovové police v interiéru.


Philco vinoteka

Přístroj je velmi tichý, jeho hlučnost je pouze dB. Přejít na stránku Philco. Nahlášení reklamace pro domácí spotřebiče Tento formulář nelze využít pro malé domácí spotřebiče jako kávovary, konvice, roboty apod.


Infromace o produktu Jsem majitelem certifikátu služby bezplatný servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky