pátek 11. srpna 2017

Čalounický šicí stroj

Lis na potahování knoflíků PRESMAK. Prodám čalounické šicí stroje. Nabízíme široký sortiment kvalitních šicích strojů pro čalouníky a výrobce těžkých tkanin a materiálů. Na našich šicích strojích lze šít i kabelky, popruhy. Ideální pro šití všech druhů čalounických materiálů, kůže, koženky, kabelek.


Pro šicí a čalounické dílny. Pokud se vám nechce číst a hledat, doporučujeme nej. Jednojehlový čalounický šicí stroj s trojím podáváním průchod od jehly ke sloupku s. Typy šicích strojů podle ovládání. Základním typem je mechanický šicí stroj a elektronický šicí stroj (elektrický šicí stroj ). Eshop a kamenná prodejna šicích strojů, overlocků, coverlocků, vyšívacích strojů, průmyslových šicích strojů, náhradních dílů, příslušentsví k šicícm strojů, pomůcky na patchwork. Nejdříve je nutno říci, že se nejedná o klasický šlapací šicí stroj , který známe z ložnic našich babiček.


Takové stroje se už dnes nevyrábí. Mechanický šicí stroj dostal svůj název podle toho, že jej ovládáme ručně. To znamená, že má nejrůznější páčky, kolečka, knoflíky a posuvné jezdce. Vybírejte si Šicí stroje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Od českého výrobce je dodávaný smontovaný a. Nenaučíte se opravit jenom váš kus, ale i postup a opravy kolegů.


Pro ty z vás, kdo neumějí šít, mám k dispozici šicí stroje , u kterých mi nevadí, když se zlomí nějaká ta jehlička. Po dobu kurzu (pokud není rozdělen do měsíců) si jednotlivé předměty a kusy nábytku můžete ponechat u nás v dílně. V naší nabídce najdete šicí stroje nejen k domácímu hobby použití, ale i šicí stroje určené pro větší zatížení, nebo kategorii průmyslových šicích strojů. Snažili jsme se udělat nejen výběr z nejvíce prodávaných značek šicích strojů, ale také jsme pečlivě každý šicí stroj vyzkoušeli a na základě našich znalostí přiřadili značku s označením. LADA, to je tradice stará více jak 1let, vyzkoušená generacemi.


Naše šicí stroje , to je osvědčená kvalita, prodloužená záruka a kvalitní servis. Lada si získaly srdce mnoha švadlen po celé evropě, díky své kvalitě a moderní konstrukci , ale i prvotřídním servisem. Popis: Nabízím zachovalý šicí stroj s horním transportem pro šití oděvů, čalounění a kůže.


Domací šicí a vyšívací a stroje. Velký výběr průmyslových šicích strojů, žehlící techniky a parních vyvýječů a také množství pomůcek pro patchwork a quilting. Určitě jsi u nás vyberete.


Elektronické šicí stroje. Multifunkční šicí stroje Janome a Texi jsou nejprodávanější šicí stroje určené především pro domácí šití, ale uspokojí i náročného klienta či profesionála (tyto šicí stroje mají označení professional). EUROMAC -26 čalounický stroj s trojím podáváním. Stroj je kompletně smontovaný se stavcem,pracovní deskou,zásuvkou.


Od té doby ležel na půdě. Průmyslový šicí stroj textima s rovným šitím. Velice rychlý stroj vhodný pro šití roušek, ale i všeho ostatního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky